Futbol Beşiktaş transfer haberleri 12 Temmuz Salı

Beşiktaş transfer haberleri 12 Temmuz Salı

12.07.2016 - 10:07 | Son Güncellenme:

Transferde hareketli günler yaşayan Kara Kartal'da sular durulmuyor. Beşiktaş transfer çalışmalarında Stoper ve sol bek arayışını sürdürüyor. Takımdaki oyuncuları elde tutmaya çalışan Beşiktaş diğer yandan takıma güçlü isimlerle takviye yapmak istiyor. Peki Beşiktaş transfer listesinde hangi isimler yer alıyor? İşte detaylar...

Beşiktaş transfer haberleri 12 Temmuz Salı

Yeni sezona iddialı bir kadro kurarak başlamak isteyen Kara Kartal transferde hareketli günler yaşanıyor. Mario Gomez ve Jose Sosa konusunda tam anlamıyla anlaşma sağlayamayan Beşiktaş transfer listesinde hangi isimler öne çıkıyor. Gustavo Gomez transferinde son durum ne? Kolarov gelecek mi? Beşiktaş transfer listesi ve en son gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Vincent Kompany sürprizi!

Stoper arayışını sürdüren Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah Beyazlılar, Manchester City'nin savunmacısı Kompany'yi kiralamak istiyor.

Stoper arayışını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Belçika basınında çıkan haberlerde, siyah-beyazlıların, Manchester City’de top koşturan Vincent Kompany’nin peşinde olduğu savunuldu.

Beşiktaş transfer haberleri 12 Temmuz Salı

Beşiktaş’ın, 30 yaşındaki Kompany’yi kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtilirken, Belçikalı oyuncu hakkındaki son kararı Pep Guardiola’nın vereceği belirtildi.

İngiliz ekibiyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Kompany sakatlığı nedeniyle EURO 2016’da forma giyememişti.

Gustavo Gomez Kartal oluyor

Beşiktaş ile Lanus Kulübü arasındaki bonservis Gustavo Gomez pazarlığında fark 1 milyon euroya kadar düştü.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Paraguaylı stoper için yaptığı 6.5 milyon euroluk teklifi 7 milyon euroya çıkardı. Gustavo Gomez’i ezeli rakibi River Plate’e satmak istemeyen Arjantin ekibi ise 8 milyon euroda ısrar ediyor. Kulüplerin yapacağı son görüşmede imzaların atılması bekleniyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in istediği transferleri bir türlü gerçekleştiremeyen Beşiktaş Yönetimi elde kalan son stoper adayı Gustavo Gomez’e yoğunlaştı. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki Paraguaylı için daha önce yaptığı 6.5 milyon euroluk teklifi 7 milyon euroya çıkardı.

Beşiktaş transfer haberleri 12 Temmuz Salı

Kartal’dan 8 milyon euro bonservis bedeli isteyen Arjantin’in Lanus kulübü yüzde 25 oranındaki vergiyi de bonservisin içine dahil etti. Arjantin’de yaşanan kıran kırana pazarlıkların ardından aradaki fark 1 milyon euroya indi. Bu farkı daha aşağıya çekmek isteyen siyah-beyazlı yöneticilere, Lanus’lu idareciler, “Kabul etmezseniz Gomez’i, River Plate’e satarız” yanıtını verdi.

River Plate ile büyük bir rekabet içerisinde olduğu için Gomez’i ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Lanus’lu yetkililerin, “Şu an için bizim belirlediğimiz bonservis bedelini hiç düşünmeden veren tek kulüp River Plate. Fakat oyuncumuz sizi çok istediği için Gomez’i size vermeye daha sıcak bakıyoruz. Aradaki 1 milyon farkın pazarlığını artık yapmayın. Gerekirse taksitle ödemeyi kabul ederiz” ifadelerini kullandıkları belirlendi.

Haberin Devamı

Son sefer

Gomez’i kadrosunda görmek isteyen Şenol Güneş’in yüzünü güldürmeye çalışan Beşiktaşlı yöneticiler önümüzdeki günlerde Arjantin’e giderek, Lanus kulübüyle son kez masaya oturacak. Siyah-beyazlılar bu görüşmede Gomez’in Beşiktaş’a gelmek istemesini de koz olarak kullanarak transferi bitirmeye çalışacak.

Sosa kaçıyor.

Jose Sosa Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Jose Sosa sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak Beşiktaş'tan neden ayrılmak istediğine açıklık getirdi.

Konunun maddi problemler olmadığını belirten Arjantinli yıldız, ailesel problemler ve eşinin yaşamış olduğu terör korkusundan dolayı Siyah Beyazlı kulüpten ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Jose Sosa'nın sosyal medya hesabından yayımladığı açıklama şu şekilde:

"Yaşadığım transfer durumu ile ilgili açıklama yapmak istedim. Bu açıklama ilk ve son olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübünden ayrılma kararı aldım çünkü yaşadığım bazı ailesel problemler var. Sorun şu ki eşim İstanbul'da ve Türkiye'de yaşamaktan korkuyor. Bende eşimin endişelerini anlıyorum ve kızlarım için endişeleniyorum.

İstanbul'da yaşanan son terör saldırısı bize çok yakındı, çünkü menajerim sadece 2 saat fark ile o saldırıdan kurtuldu. Bu son saldırıdan sonra ben ve ailem İstanbul'dan ayrılma kararı aldık. 2 kızım var ve onları korumam gerekiyor. Önceliğim her zaman ailem, futbol ikinci sırada.

Beşiktaş ile yaşadığım sıkıntı maddi konular yada sözleşmem ile ilgili değil. Ayrılmak istiyorum çünkü en iyi seçenek bu. Kulüpteki herkes ile bu durumu konuştum ve bana yardımda bulunmalarını istedim. Ayrıca ailemden uzak olduğum yerde futbolda oynayamam. Ben Beşiktaş'tan bana ve aileme yardım edilmesini ve bu problemin giderilmesini istiyorum.

Beşiktaş'ta çok olağanüstü 2 yıl geçirdim ama yaşadığım bu problemden dolayı ayrılık kararı aldım"

BEŞİKTAŞ'TAN SOSA AÇIKLAMASI

Siyah-beyazlı kulüp de Sosa ile ilgili bir açıklama yayımlayıp, sorunun para olmadığını dile getirdi. Bazı basın kuruluşlarında yer aldığı gibi arada 100 bin euro'luk bir fark olmadığını dile getiren kulüp, açıklamada "Beşiktaş'ın değerlerinden biri olan Jose Sosa'yla yapılan görüşmelerde ana eksen ücret pazarlığı dışındaki konulardır. Jose Sosa'nın değer verdiğimiz ve 2018 yılına kadar Beşiktaş JK ile sözleşmeli bulunan bir futbolcusu olduğunu hatırlatır, görüşmelerin iyi niyet çerçevesinde devam ettiğini belirtiriz" ifadelerini kullandı.. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Mario Gomez'de adım adım mutlu sona

Beşiktaş’taki geleceği adeta yılan hikayesine dönen Mario Gomez’in son kararı Beşiktaş’tan yana oldu. Sevgilisi Carina Wanzung’u İstanbul’da kalma konusunda ikna eden 31 yaşındaki futbolcuyla yönetimin, 3+1 yıllık anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

İtalya Serie A ekibi Fiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’ta büyük bir patlamaya imza atan Mario Gomez’in, Siyah-Beyazlılar’daki geleceği belli oldu.

Kara Kartal’da çıktığı 33 maçta attığı 26 golle Beşiktaş’a lig şampiyonluğunu getiren ve sonrasında Euro 2016’da Almanya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan 31 yaşındaki yıldızın, yoluna Türkiye’de devam etme kararı aldığı bildirildi.

Bu konuda olumsuz bir görüşe sahip olan sevgilisi Carina Wanzung’u ikna eden Gomez’in; bu durumu yönetime de ilettiği öğrenildi.

Menaceri detayları görüşüyor

Bu gelişme sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın, Gomez’in menaceri Uli Ferber’la pazarlıklara başladığı ve tarafların 3+1 yıllık sözleşme konusunda anlaştığı ifade edildi. Tarafların, son ayrıntıların konuşulması sonrasında resmi imzaları atmayı planladığı konuşulurken başarılı futbolcunun 20 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampına katılabileceği belirtildi.

Bonservis bedeli belli

Mario Gomez’in transferi konusunda kulübü Fiorentina’yla önceden yaptığı opsiyon anlaşması geçerliliğini koruyan yönetim, İtalyan temsilcisine 7,5 milyon Euro ödeyip bu transferi noktalayacak. UEFA’yla yaptığı Finansal Fair-Play anlaşması sebebiyle futbolcu takviyesine bonservis ödeyebilmesi için ilk olarak oyuncu satması gereken yönetimin; bu mini krizi de bu hafta içerisinde aşmayı planladığı açıklandı. (Fanatik)

İsmail gönderildi Kolarov geliyor.

Sırp yıldızla el sıkışan Beşiktaş, zam isteyen İsmail Köybaşı’nın biletini kesti. Aleksandar Kolarov’un transferi 1-2 gün içinde açıklanacak

Uzun süredir Manchester City'nin sol beki Aleksandar Kolarov'un peşinde olan Beşiktaş, Sırp yıldızın transferine noktayı koydu. Dün İngiliz ekibi ve futbolcuyla gerçekleştirilen son görüşmelerin ardından her iki tarafla da prensipte el sıkışan Beşiktaş, akşam saatlerinde sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe ile görüştüğünü öğrendiği İsmail Köybaşı ile yolları ayırma kararı aldı. İngiliz kulübünün yeni hocası Pep Guardiola'nın yeni sezon kadrosunda düşünmediği Kolarov ile ilgili İngiliz basını da Beşiktaş'ın transferi bitirdiği yönünde haberler yayınladı. İki ekibin 3.5 milyon euro bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardığını yazan İngiliz gazeteleri, Beşiktaş'ın futbolcuya yıllık 3 milyon euro önerdiğini de dile getirdi.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

City'de senelik 4 milyon euro kazanan Kolarov'un Beşiktaş'tan bonuslarla birlikte 3.5 milyon euro'ya yakın bir kazanç elde edeceği ifade edildi. Her konuda 'evet' diyen ve 3 yıllık anlaşma sağlanan Kolarov transferinin 1-2 gün içinde resmen açıklanacağı, 30 yaşındaki yıldızın önümüzdeki hafta imzaya geleceği ileri sürüldü. Bu arada Kolarov transferine büyük ölçüde noktayı koyan yönetimin, 31 Mayıs'tan beri sözleşmesi yenilenmeyen İsmail ile ilgili açıklamayı bu transferin kesinleşmesi üzerine yapması dikkat çekti. Siyah-beyazlı kulüp, resmi sitesinden, 2009 yılından bu yana Beşiktaş formasını terleten İsmail Köybaşı'na teşekkür ederek oyuncuya kariyerinde başarılar diledi.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

2010'da 22 milyon 700 bin euro'ya İtalyan ekibi Lazio'dan İngiliz ekibi Manchester City'e transfer olan Kolarov tam bir istikrar abidesi. Sırp milli takımında da oynayan sol bekin kupa koleksiyonu şöyle: İngiltere Premier Lig Şampiyonluğu (2 kez), İngiltere Lig Kupası (2 kez), İngiltere FA Cup Şampiyonluğu (1 kez), İngiltere Süper Kupası (1 kez), İtalya Kupası (1 kez), İtalya Süper Kupası (1 kez)..(Fotomaç)

Yazarlar