Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri! 13 Temmuz transfer günlüğü

Beşiktaş transfer haberleri! 13 Temmuz transfer günlüğü

13.07.2017 - 10:28 | Son Güncellenme:

Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş Marcelo'yu Lyon'a sattı. UEFA Finansal Fair Play kapsamında oyuncu satmadan transfer edemeyen Beşiktaş Forvet transferi için kaynak oluşturmuş durumda! Beşiktaş'ta forvet transferi için öne çıkan adaylar ise Gignac ve Babacar İşte 13 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri....

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz transfer günlüğü

Beşiktaş transferde hareketli günler yaşayan takımlar arasında yer alıyor. İlk olarak dünya yıldızı Pepe'yi kadrosuna katarak büyük yankı uyandıran Beşiktaş Marcelo Guedes Fhilo'yu Lyon'a 8,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sattı. UEFA finansal fair-play kapmasında oyuncu satmadana alamayacak olan Kara Kartal forvet transferi için kaynak oluşturmuş durumda. Beşiktaş'ta forvet transferi konusunda öne çıkan adaylar ise Babacar ve Gignac...

Haberin Devamı

Marcelo Beşiktaş'a veda etti!

Fransa kulüplerinden Olympique Lyonnais ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo Antonio Guedes Filho, Lyon'a gitti.

Tarifeli uçakla Fransa'nın Lyon kentine saat 08:25'te hareket eden Marcelo, eşi ile birlikte Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş katına geldi.

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz transfer günlüğü

Check-in işlemlerini yapan Marcelo, havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı futbolcu, "Beşiktaş taraftarı şampiyonluğu hakeden büyük bir taraftar. Türkiye'yi özleyeceğim. Herkese teşekkür ederim" dedi.

Gazetecilerin, Türkçe "Elveda Beşiktaş" demesini istemesi üzerine ise "Herkese güle güle" diyerek Türkiye'ye veda etti. (DHA)

Şenol Güneş onay verdi: Kurt Zouma harekatı

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Marcelo'nun Lyon'a gitmesiyle stopere transfer ihtiyacı doğdu. Siyah beyazlılarda gündeme gelen isimlerden birisi de Chelsea'de forma giyen Fransız savunmacı Kurt Zouma...

Marcelo'nun Olimpique Lyon'a transfer olmasının ardından stoper takviyesi yapmayı kafasına koyan Beşiktaş, Chelsea'nin Fransız savunmacısı Kurt Zouma'yı gündemine aldı. Adı geçtiğimiz yıl da gündeme gelen 22 yaşındaki oyuncuya teknik direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği öğrenildi.

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz transfer günlüğü

GEÇEN SEZON 17 MAÇTA OYNADI

En son 2015-16 İngiliz ekibinin, kiralık olarak göndermeyi planladığı Zouma'yı Beşiktaş'a önerdiği ve şartlar üzerinde görüşmelerin başladığı bildirildi. Geçen sezon sadece 17 maçta forma giyen Fransız futbolcunun da Türkiye'ye gelmeyi istediği ifade edildi.

En son 2015-2016 sezonunda bağlarında yırtık oluşan Kurt Zouma, sonrasında Chelsea'de 32 maçta forma giyemezken, 286 gün sahalardan uzak kalmıştı. (Sabah)

Beşiktaş'a Senegalli golcü: Khouma Babacar

Marcelo’nun Lyon’a satılmasıyla gerekli olan maddi kaynağa ulaşan Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman ve Asbaşkanı Umut Güner, Floransa’ya giderek Çizme ekibiyle el sıkıştı. Babacar’ın kısa süre içinde imza atabileceği aktarıldı.

Beşiktaş golcü transferinde rotayı Khouma Babacar’a çevirdi. Başkan Fikret Orman ve siyah-beyazlı kulübün transferden sorumlu asbaşkanı Umut Güner dün sürpriz biçimde Floransa’ya giderek 24 yaşındaki Senegalli golcü için Fiorentina kulübü ile pazarlık masasına oturdu. İtalyan ekibi ile yapılan görüşmede menajer Ahmet Bulut da yer aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz transfer günlüğü

Siyah-beyazlı yönetim, Marcelo’nun dün 8.5 milyon euro karşılığında Lyon’a satılmasıyla rahat bir nefes alırken, Orman ve Güner’in, Fiorentina kulübü yöneticileriyle Babacar için el sıkıştığı ifade edildi. Tarafların maddi konularda anlaşma sağladıkları, Babacar’ın da Beşiktaş’ın teklifini kabul ettiği aktarıldı. Beşiktaş ile Fiorentina arasındaki pazarlıkların tamamlanmak üzere olduğu ve son pürüzlerin de giderilmesinin ardından Senegalli golcünün resmi sözleşme imzalayabileceği kaydedildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Babacar transferine onay verdiği öğrenildi. Siyah-beyazlı hocanın, yönetim tarafından kendisine önerilen Senegalli oyuncuyu genç ve atletik bir golcü olması nedeniyle kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Bu arada Beşiktaş, Vincent Aboubakar defterini de henüz tamamen kapatmadı. Siyah-beyazlı yönetimin, Babacar transferinin birkaç gün içinde resmiyet kazanmaması halinde Aboubakar için son bir hamle daha yaparak, Porto ve Lorient kulüpleriyle masaya oturacağı ifade edildi. Marcelo’nun satışından ciddi bir gelir elde eden Kartal’ın, Kamerunlu forveti bu kez bonservisiyle birlikte kadrosuna katabileceği savunuldu.

Haberin Devamı

Khouma Babacar geçen sezon Fiorentina formasıyla 31 resmi maça çıktı. 1.85 boyundaki Senegalli forvet rakip fileleri 14 kez havalandırdı.

Kartal Moting'le masada

Schalke’den ayrılan Kamerunlu yıldız yıllık 3.5 milyon Euro istedi. Siyah-Beyazlı yöneticiler bu rakamı aşağıya çekme uğraşı veriyor

Beşiktaş'ta yeni rota Moting... Siyah-Beyazlı yönetim bir yandan forvet arayışlarını sürdürürken diğer taraftan orta saha arayışlarına hız verdi. Gökhan Töre'nin sakatlanmasıyla transfer planlarını değiştirmek zorunda kalan Siyah-Beyazlı yönetim listenin ilk sırasına Schalke 04'den ayrılan Maxim Choupo Moting'i aldı. Alman kulübü Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren ve serbest durumda olan Kamerunlu futbolcu için girişimler başladı. Mali konulardan anlaşılması halinde Siyah-Beyazlı yönetim Moting ile 3 yıllık kontrat imzalanacak. Kariyerine 10 yıldır Almanya'da devam 28 yaşındaki futbolcu, geçen sezon forma giydiği 30 karşılaşmada 2 gol-5 asistlik bir performans gösterdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz transfer günlüğü

ŞENOL GÜNEŞ ALINMASINA ONAY VERDİ

Motıng' in menajeri Fabio Parisi ile görüşen yönetici Umut Güner'in Kamerunlu oyuncuya yıllık 2,5 milyon Euro garanti para önerdiği ortaya çıktı. Ancak moting'in yılda 3,5 milyon Euro istemesi Beşiktaş Yönetimi'ni köşeye sıkıştırdı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in yöneticilerle yaptığı görüşmede "Moting iyi bir futbolcu. Onu takımda görmeyi çok isterim" dediği öne sürüldü.. (Takvim)

Beşiktaş'ın son bombası.

Pepe’yi Beşiktaş’a getiren dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes, siyah-beyazlılara Talisca’nin yerine genç bir yıldız daha önerdi!..Mendes, 35 milyon euro'ya B. Münih'e giden ama bekleneni veremediği için kiraya verilecek olan Renato Sanches'i ikna edecek.

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz transfer günlüğü

Beşiktaş'ta Anderson Talisca'nın zamanında geri dönerek idmanlara katılmaması sıkıntı yaratırken, Brezilyalı oyuncu önceki gün yaptığı açıklamada, "Perşembe günü geliyorum, takıma katılmak için sabırsızlanıyorum" diyerek yeni sezonda da Beşiktaş forması giyeceğini ifade etmişti. Talisca'nın bu açıklaması siyah-beyazlı camiayı mutlu etse de, Beşiktaş yönetimi geri dönüşü uzayan sambacının yerine alternatif oyuncu arayışlarını sürdürüyordu. Bu konuda Pepe'yi Beşiktaş'a getiren isim olan dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes'ten yardım isteyen siyah-beyazlılara, genç bir yıldızın ismi önerildi. Portekizli yıldızı Kartal yapan, Diego Costa dedikodularına Jota'yı sokan ve Nani'yi İstanbul'a yaklaştıran Jorge Mendes'den bomba bir öneri geldi.

B. MÜNİH'TE TUTUNAMADI

Geçen sezon 35 milyon euro'ya Bayern Münih'e giden ama tutunamadığı için kiraya verilmesi düşünülen Renato Sanches'i kiralık olarak Beşiktaş'a getirebileceğini söyleyen Mendes, Alman ekibinin 19 yaşındaki yıldız adayını siyah-beyazlılara getirmek için ikna edebileceğini iletti. Geçen sezon 17 resmi maçta oynayan Sanches, gol atma ya da asist yapma başarısını gösteremedi. (Fotomaç)

Gignac’a Kartal pençesi

Marcelo’yu Lyon’a satan Kartal forvet transferine odaklandı. Yönetim Meksika ekibi Tigres’e Gignac için 4.5 milyon Euro bonservis bedeli sundu. Fransız golcüye ise yıllık 3.5 milyon Euro önerildi. Görüşmeler sürüyor

Beşiktaş transfer haberleri 13 Temmuz transfer günlüğü

Marcelo'yu Lyon'a satan Beşiktaş forvet transferine odaklandı...Başkan Fikret Orman ve yöneticilerden Umut Güner, Şenol Güneş'le yaptıkları durum değerlendirmesinin ardından gündemdeki isimleri tek tek masaya yatırdı. Bu oyuncular arasında 2015 yılında Marsilya'yı bırakıp, Avrupa'nın dışına çıkan Andre-Pierre Gignac ilk sıraya yerleşti. Kariyerine Meksika ekibi Tigres'te devam eden 31 yaşındaki Fransız futbolcu için harekete geçen yönetici Umut Güner'in Tigres'e 4.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ortaya çıktı. Gignac geçen sezon forma giydiği 49 resmi karşılaşmada fileleri 25 kez havalandırırken başarılı bir performans sergilemişti.

2 YILLIK TEKLİF

MEKSİKA kulübüne 4.5 milyon Euro teklif eden yönetici Umut Güner'in Fransız golcünün menajerine de yıllığı 3.5 milyon Euro'dan 2 yıllık teklifte bulunduğu öne sürüldü. Marsilya'da 5 başarılı sezon geçirdikten sonra Tigres'e trans. (Takvim)