Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri! 16 Temmuz transfer günlüğü

Beşiktaş transfer haberleri! 16 Temmuz transfer günlüğü

16.07.2017 - 11:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Marcelo'nun Lyon'a transfer olmasının ardından forvet arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Vittolo. İşte 16 Temmuz Beşiktaş transfe haberleri ve gündemde öne çıkan isimler...

Beşiktaş transfer haberleri 16 Temmuz transfer günlüğü

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş, Marelo'nun Lyon'a satılmasının ardından forvet transferine odaklandı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Kara Kartal forvet hattını güçlü bir isimle doldurmak istiyor. İşte 16 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan isimler...

Haberin Devamı

Öncelik Mangala’da

Golcünün ardından stoper transferi için düğmeye basacak olan Beşiktaş Yönetimi, önceliğini Eliaquim Mangala’ya verecek.

Stoper transferinin yapılıp yapılmaması konusunda kararsız kalan Beşiktaş Yönetimi, buna rağmen her menajerden teklif almaya devam ediyor. Şimdilik sessiz kalmayı tercih etsede isimleri değerlendirmeye alan siyah-beyazlı yönetim, alınması durumunda önceliğini Mangala’ya verdi.

Beşiktaş transfer haberleri 16 Temmuz transfer günlüğü

Vida’yı devre arasına bırakmak isteyen Beşiktaşlı idareciler, daha önce Trabzonspor’un gündeminde olan Medel’i ise Teknik Direktör Şenol Güneş’e soracak. Bu oyuncunun boyunun uzun olmaması nedeniyle, yönetimin soğuk baktığı Şilili dışında, Milan’daki Gustavo Gomez de listede yer almaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Öte yandan kanat transferi için birçok yabancı ismi listesinde bulunduran Beşiktaş, Şenol Güneş’in istediği Yusuf Erdoğan’ı ise istediği kanat oyuncusunu alamazsa gündemine alacak.

Benfica'dan 2. kiralık.

Benfica'dan Anderson Talisca'yı bir senelik daha kiralayan Beşiktaş'a aynı takımdan bir isim daha geliyor, Andrija Zivkovic...

Beşiktaş transfer haberleri 16 Temmuz transfer günlüğü

Gökhan Töre'nin sakatlandığı ve Şenol Güneş'in ısrarlar bir kanat oyuncusu istediği ortamda Portekiz'den sürpriz bir iddia geldi. Radio Rennasança, Türk ekibinin geçen sezon sağ ve sol kanadın dışında, forvet arkasında da forma giyen 21 yaşındaki Sırp oyuncuyu Beşiktaş'ın kiralamak istediğini iddia etti. Genç yıldızın 2021 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. (Fotomaç)

Portekiz'den sürpriz iddia: Eduardo Salvio

Portekiz basını, Benfica'nın yıldızı Eduardo Salvio'ya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgi gösterdiğini yazdı.

Süper Lig'de yeni sezon öncesi hem Beşiktaş, hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray kanat oyuncusu arayışını sürdürürken, Portekiz'den sürpriz bir transfer iddiası geldi.

Beşiktaş transfer haberleri 16 Temmuz transfer günlüğü

A Bola, Türkiye'nin üç büyük kulübünün, Benfica'nın yıldızı Eduardo Salvio ile ilgilendiğini ileri sürdü.

Üç büyüklerin, Arjantinli kanat oyuncusunun transferi için nabız yokladığı ifade edildi.

27 yaşındaki yıldız futbolcunun, Portekiz devinden ayrılmasının şaşırtıcı olmayacağı dile getirilirken, Salvio'nun kariyerini İstanbul'da sürdürmesinin olası olduğu vurgulandı. (Fanatik)

Haberin Devamı

Sürpriz aday Vietto.

Beşiktaş’ta Babacar, Costa ve Aboubakar’ın ardından forvet listesine 23 yaşındaki Luciano Vietto da eklendi.

Siyah-beyazlılarda santrfor adaylarına her gün yeni bir isim daha ekleniyor. Khouma Babacar için 12 milyon euro'ların telaffuz edildiği, Diego Costa için imkansız rakamların konuşulduğu, Vincent Aboubakar'ın Porto'da iyice yer yapmaya başladığı ortamda Beşiktaş'ın forvet arayışları iyice hızlandı.

Beşiktaş transfer haberleri 16 Temmuz transfer günlüğü

Listeye her gün yeni bir isim girip çıkarken sürpriz bir iddia geldi. İngiliz Sky Sports, Southampton'ın Atletico Madrid'in geçen sezon Sevilla'da kiralık oynayan oyuncusu Luciano Vietto'yu istediğini duyurdu. Haberin detayında ise, İngiliz ekibinin en büyük rakibinin elinde Şampiyonlar Ligi silahı olan Beşiktaş olduğunu iddia etti. (Fotomaç)

Yazarlar