Futbol Beşiktaş transfer haberleri 24 Haziran 2016

Beşiktaş transfer haberleri 24 Haziran 2016

24.06.2016 - 15:47 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyor. Yeni sezonda Şampiyonlar Liginde mücadele edecek olan Beşiktaş transferde takıma katkı sağlayacak isimler üzerinde yoğunlaşıyor. İşte 24 Haziran 2016 tarihli Beşiktaş transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri...

Beşiktaş transfer haberleri 24 Haziran 2016

Yeni sezon öncesinde kadrsounu güçlendirmek isteyen Beşiktaş transfer listesinde hangi isimler yer alıyor? Beşiktaş transfer listesi ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

West Ham'ın Töre ısrarı!

West Ham, Gökhan Töre için yaptığı kiralama teklifinin reddedilmesinin ardından milli futbolcu için yeniden Beşiktaş'la masaya oturdu. Siyah-Beyazlılar Töre için 15 milyon Euro fiyat belirledi.

West Ham United'ın Gökhan Töre ısrarı sürüyor...

Daha önce Beşiktaş'a satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllık kiralama teklifi yapan, ancak Siyah-Beyazlılar'dan ret cevabı alan Çekiçler, bu kez milli oyuncunun bonservisini almak için harekete geçti.

İngiliz Sky Sports'un haberine göre, West Ham, Bilic'in çok istediği 24 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'la yeniden masaya oturdu.

Beşiktaş transfer haberleri 24 Haziran 2016

Haberde, Kartal'ın Gökhan Töre'yi 15 milyon Euro'dan aşağı bırakmak istemediği ve görüşmelerin bu yönde sürdüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

Yeni sezonda Olimpiyat Stadyumu'nda maçlarını oynayacak West Ham, iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yaparken, Bilic için Gökhan Töre hamlesi büyük önem taşıyor.

Daha önce kadrosuna Norveçli orta saha Havard Nordtveit ve Cezayirli kanat oyuncusu Sofiane Feghouli'yi katan West Ham, EURO 2016'nın yıldızı Dimitri Payet'i de takımda tutmak için tüm şartları zorlayacak. (Fanatik)

Listeye yeni aday Eric Johansson.

Beşiktaş'ın stoper adayları listesine son olarak dahil edilen isim Eric Johansson oldu.

Danimarka'nın Copenhagen takımında forma giyen 27 yaşındaki İsveçli oyuncu, önceki akşam Belçika ile oynanan Euro 2016 karşılaşmasındaki performansıyla büyük beğeni topladı. Siyah-beyazlı yetkililerin, 2020 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan 1.91 boyundaki tecrübeli stoper için Danimarka kulübüne "Satın alma opsiyonlu kiralık" teklifi yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Bonservis bedeli ödemeden bu transferi bitirmek isteyen siyah-beyazlıların Eric Johansson operasyonunu, tecrübeli yönetici Erdal Torunoğulları'nın yönettiği belirtildi. (Fotomaç)

Beşiktaş da Pelle'yi transfer etmek istiyor ama...

Beşiktaş’ın Gomez’in alternatifi olarak düşündüğü Graziano Pelle yıllık 3,5 milyon Euro’luk teklife “Evet” dedi. EURO 2016’da İtalya formasıyla yıldızını parlatan golcü oyuncu için Southampton’ın 11 milyon Euro’da diretmesi işleri zora sokuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 24 Haziran 2016

Mario Gomez’i takımda tutmak isteyen ancak Alman oyuncudan kalmak için hala bir ışık alamayan Siyah-Beyazlılar harekete geçti.

Yönetim, son ana kadar Gomez’in kararını bekleyecek olsa da EURO 2016’da İtalya formasıyla yıldızını parlatan Graziano Pelle ile irtibat halinde.

Premier Lig’de Southampton forması giyen 30 yaşındaki oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Siyah-Beyazlı takıma sıcak baktığı ve hatta yıllık önerilen 3,5 milyon Euro’luk teklife “Evet” dediği öğrenildi.

Ancak Southampton’un 11 milyon Euro gibi bir bonservis ücreti istemesi işi zora sokuyor. (Fanatik)

12 milyon euro getir, git!.

Beşiktaş yönetimi zam isteyen Jose Sosa’ya, “Aynı şartlarda 1 sene uzatabiliriz. Yoksa bonservis bedelini getir, git” dedi

Beşiktaş yönetimi, Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın zam restine karşılık aynı şekilde rest çekti.. Ülkesine her gittiğinde arıza çıkaran ve "Beni istiyorlar" diyerek mesaj gönderen Jose Sosa, Arjantin tatili sırasında da aynı mesajı gönderdi. Beşiktaş yönetimi ise Sosa'ya, "12 milyon euro getir, git" diye rest çekti. Arjantin takımlarının kendisine olan ilgisini kullanıp maaşına zam isteyen Jose Sosa'ya UEFA'nın belgeleri gösterildi ve kendisine herhangi bir zammın yapılamayacağı; isterse sözleşmesinin 1 yıllığına aynı şartlarda uzatılabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

SON KARAR İSTANBUL'DA

Siyah -beyazlılar, tecrübeli orta saha oyuncusunu 1.4 milyon kiralama, ardından 2 milyon euro da satın alma bedeli olmak üzere toplam 3.4 milyon euro ödeyerek satın almıştı. Beşiktaş ile 2 sene daha anlaşması bulunan ve bu sene 1.6 milyon euro, seneye de 1 milyon 650 bin euro garanti para alacak olan Arjantinli oyuncunun; yönetimin bu yeni teklifi karşısında nasıl bir yol izleyeceği İstanbul'a dönüşünde netleşecek. (Fotomaç)

Yazarlar