Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

02.08.2013 - 10:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Ronaldinho Ocak'ta Beşiktaş'ta

Kartal’a Adebayor müjdesi

Ronaldinho Ocak'ta Beşiktaş'ta

Brezilyalı yıldız Ronaldinho kunusunda önemli aşamalar kat eden Beşiktaş'da tarihi transfer girişimi ertelendi.. İkinci Başkan Ahmet Çebi tarafından uzun süredir telefon trafiği ve yazışmalarla sürdürülen, son iki gündür de İstanbul'da devam eden görüşmeler, dün sabah noktalandı. Siyah-beyazlılar, Ronaldinho ile mali konularda anlaşma sağlanması durumunda, yıldız futbolcuyu hemen Türkiye'ye getirtmek isterken; Brezilyalı'nın menajeri ise ısrarla "Ocak'tan önce gelmek istemiyor" dedi.

KİRALIK OLARAK GELEBİLİR

Çebi ile yıldız futbolcunun menajeri Assis arasında iki gündür İstanbul'da gerçekleşen pazarlıklar, Brezilyalı yıldızın Ocak ayında Türkiye'ye gelmekte ısrarcı olmasından dolayı çıkmaza girdi. Roni'nin menajeri dün İstanbul'dan ayrılırken, tarafların Ocak ayında yeniden bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapacakları ifade edildi. Görüşmede Ronaldinho'nun, 6 aylık kiralık olarak gelmesinin de gündeme geldiği belirtildi.

KADRO DIŞI KALDI

Haberin Devamı

Ronaldinho'nun, gribe bağlı olarak vücudunda ağrılar bulunduğunu iddia ederek Atletico PR maçında oynamayı reddetmesi, Brezilya'da kafaların karışmasına neden oldu. Bir başka iddia ise Atletico kulübünün, sözleşme uzatmak istemeyen Ronaldinho'yu kadro dışı bıraktığı, bazı takımlarla temas halinde son bulana kadar kadroya alınmayacağı şeklinde.

Kartal’a Adebayor müjdesi

Valencia’da forma giyen Soldado’nun sürpriz bir şekilde Tottenham’ın yolunu tutması Adebayor’un takımda kalma olasılığını azalttı. Togolu futbolcu bu takviyenin ardından gitmeyi iyice kafasına koydu. Londra ekibinde bugün gerçekleşen Soldado transferinin ardından Togolu golcü Adebayor, artık Tottenham’dan ayrılmayı düşünüyor.

Ada basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Adebayor, gelen teklifleri artık daha ciddi ve hızlı bir şekilde değerlendirecek. Premier Lig’e göre daha erken başlayacak olan diğer Avrupa liglerine daha hazır ve kamp süreci geçirmiş bir şekilde gitmek isteyen Adebayor, menajerine ayrılacağını belirtti. Yine İngiliz basını, Beşiktaş’ın Adebayor transferi için bu hafta Londra’ya geleceğini yazdı.

Ronaldinho transferinde sonuç alamayan siyah-beyazlılar, yıldız transferi için Adebayor’a yönelecek. Soldado’nun da Tottenham’a transfer olması Beşiktaş’ın transferdeki elini kuvvetlendiriyor.