Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

01.09.2013 - 11:25 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Sol bek için 2 yeni aday

Fernandes'e Everton kancası

Bayer Leverkusen'den Almeida açıklaması!


Sol bek için 2 yeni aday

Haberin Devamı

En önemli eksik olarak görünen defansın solunu takviye etmeye çalışan Kartal'ın, Mesbah'ın menajeri ile temasa geçtiği belirtildi. Fransızlar ise G.Saray'ın da istediği M'Bengue'yi siyah-beyazlı takıma yazdı

Sezona süper başlayan Beşiktaş, sol bekte yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Uzun süredir gündemde olan Büttner'in (Manchester United) Sunderland ile flört ettiğinin ortaya çıkması üzerine Hollandalı yıldızı ve mali konularda pürüz çıkaran Holebas'ı askıya alan siyah-beyazlılar, iki yeni adayı gündeme aldığı belirtildi. Kartal'ın öncelikli hedefinin, sezon başında Milan'dan ayrılıp, Parma'ya transfer olan Djamel Mesbah olduğu vurgulandı. Bazı Cezayir ve İtalyan medya kuruluşları, Cezayir Milli Takımı'nda da görev yapan 29 yaşındaki sol bekin menajeri Alessandro Lucci'nin siyah-beyazlı yöneticiler ile masaya bile oturduğunu ileri sürdü.

Haberin Devamı

RENNES VE SUNDERLAND DA İLGİLENİYOR
Defansın solunun yanı sıra orta sahanın solunda da oynayabilen Mesbah konsunda birkaç gün içinde önemli gelişmeler yaşanabileceği vurgulandı. Fransızlar ise siyahbeyazlılara sürpriz bir isim yazdı. Bein Sport, daha önce uzun süre adı Galatasaray ile adı anılan Cheikh M'Bengue'nin Beşiktaş'ın gündeminde olduğunu ileri sürdü. Haberde, 2007'den bu yana Toulouse forması giyen 25 yaşındaki Senegalli sol bek ile Rennes ve Sunderland'ın da ilgilendiği ifde edildi.

Fernandes'e Everton kancası

Slaven Bilic’in takımın başına geçmesiyle birlikte üretkenliğini artıran Manuel Fernandes için transfer haberleri bitmek bilmiyor.

Liverpool Echo sitesinde yer alan haberde, Maroune Fellaini’nin Manchester United’a gitme ihtimalini göz önünde bulunduran Everton Menajeri Roberto Martinez, daha önce bu takımın formasını giyen Manuel Fernandes’i listesine aldığı ve bu transfer için hareket edebileceği iddia edildi.

Fernandes döndü

Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı takımda hafta içinde idmanlara çıkmayan Fernandes’in antrenmanda yer alması sevinç yarattı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman pas ve üç grup halinde 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçta sona erdi. Holosko ve Uğur Boral antrenmana katılmazken Almeida’nın takımla çalıştığı belirtildi. Öte yandan Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele için ek sefer düzenleneceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen'den Almeida açıklaması!

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Holzhauser, Almeida’yı transfer etmek istedikleri iddiasını doğruladı, “Görüşmelerimiz sürüyor” dedi

Alman ekibi Bayer Leverkusen’in radarında olduğu iddia edilen Hugo Almeida için resmi açıklama geldi. Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Wolfgang Holzhauser Kölner Express gazetesine yaptığı açıklamada oyuncu ile ilgilendiklerini doğruladı.

Holzhauser, “Kiessling’in yanına forvet arayışlarımız sürüyor. İyi bir santrfor alarak ekibimizi güçlendirmek istiyoruz. Birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Hugo Almeida şu an kadromuza katmak için bu görüşmelere devam ettiğimiz oyunculardan bir tanesi” dedi.

Yazarlar