Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

14.01.2014 - 09:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Gomis önerisi

Haberin Devamı

Lescott, Zaccardo ya da Heitinga

Adım adım Batalla

İşte Kartal'ın hedefleri

Gomis önerisi

Transferde çok sayıda yıldızı gündeme alan Beşiktaş'ta konuşulan son isim Bafetimbi Gomis oldu... Sezon sonu Lyon ile sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki forvetin, menajerler tarafından önerildiği belirtildi. Yönetici Ahmet Kavalcı'nın yönetim toplantısında adı telaffuz ettiği Fransız oyuncunun, sezon sonu sözleşmesi biten Almeida için iyi bir alternatif olabileceği vurgulandı.

Lescott, Zaccardo ya da Heitinga

Sivok'un sahalara dönüşünün 2 ayı bulacağı haberinin ardından stoper arayışlarına hız veren Beşiktaş, Lescott'ın ardından Zaccardo (Milan) ve Heitinga'yı (Everton) da takibe aldı. Lescott konusunda Manchester City'nin tavrını netleştirmesini bekleyen siyah-beyazlıların, Heitinga için de temasa geçtiği belirtildi. EVERTON ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Hollandalı yıldız için bonservis bedeli olarak 1 milyon euro'nun gözden çıkarıldığı dile getirildi. Lescott ve Heitinga konusunda sorun çıkması halinde rotanın Milan forması giyen Zaccardo'ya döneceği ifade edildi. Stoper transferinin cuma gününe dek bitirileceği vurgulandı.

Haberin Devamı

Adım adım Batalla
Bursaspor ile temaslarını sürdüren siyah-beyazlılar 4 milyon euro'luk bonservisi indirmek için çabalıyor. Tangocunun da Kartal’a sıcak bakması nedeniyle bu transferin birkaç gün içinde bitebileceği ifade edildi

Transferde çok sayıda yıldız ile adı anılmasına karşın şu ana dek 'güvenilecek bir maestro'yu kadrosuna katamayan Beşiktaş'ın, Batalla konusunda sona yaklaştığı ileri sürüldü. Teknik direktör Daum ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle Bursaspor ile yollarını ayıran tangocu konusunda girişimlerini sıklaştıran siyah-beyazlıların, 4 milyon euro'luk bonservis bedelini aşağı çekmeye çalıştığı belirtildi. Birçok Arap ekibinin gündeminde olan Arjantinli yıldızı iyi bir rakama satmak isteyen yeşilbeyazlıların ise şimdilik Kartal'ın baskısına direndiği dile getirildi.

BAŞKAN DA iSTiYOR
Yetenekleri ile tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Batalla ile ilgili görüşmelerin merkezindeki isim olan yönetici Ahmet Kavalcı'nın bu direnci kırmak için yoğun mesai harcadığı ve bu transferin birkaç gün içinde mutlu sonlanabileceği ifade edildi. Bazı yöneticilerin Bursa'dan ayrılış şekli nedeniyle transferine karşı çıkmasına rağmen Fikret Orman'ın alınmasını istediği tangocunun da siyah- beyazlı takıma sıcak baktığı vurgulandı. Batalla ile şartlarda el sıkışıldığı da sızan bilgiler arasında...

Haberin Devamı

İşte Kartal'ın hedefleri
Ronaldinho olmadı taraftar yeni bombayı bekliyor. İşte Kartal'ın transferdeki hedefleri...

John Heitinga: Siyah-Beyazlılar’ın savunmaya yapmayı planladığı takviyede listenin ilk sırasında Hollandalı stoper yer alıyor. Özellikle formasını giydiği Everton’da kadroda düşünülmeyen ve takımdan bonservisini alarak ayrılması gündemde olan 30 yaşındaki deneyimli stoper için Kartal bir süredir girişimlerini sürüdürüyor. Ronaldinho transferinde yaşanan fiyasko sonrası harekete geçen ve yabancı transferlerinde dümene geçen Başkan Fikret Orman’ın yakın zamanda İngiltere’ye çıkartma yapıp bu oyuncu konusunda pazarlıkları bizzat kendisinin yürüterek, oyuncuya imza attırması bekleniyor.

Ola Toivonen: İsveçli futbolcu, Ronaldinho’dan sonra Kartal’ın gündeminde zirveye oturdu. Futbol direktörü Önder Özen’in “Takımımda görmek isterim” dediği 27 yaşındaki isim için Beşiktaş nabız yokluyor. İlk etapta, Haziran’da sözleşmesi bitecek 1.92’lik dev için PSV kiralamaya sıcak bakmadı. Ancak Hollanda ekibinin futbolcuyu kadroda düşünmemesi üzerine de Kartal beklemeye koyuldu. Kasasından yüksek miktarda para çıkarmak istemeyen Siyah-Beyazlılar, PSV’nin oyuncuyla ilgili atacağı adımları izlemeye koyuldu.

Mario Maloca: Slaven Bilic’in özellikle istediği Hırvat stoper konusunda Hajduk Split’in talep ettiği 5 milyon Euro bonservis bedeli, transferi zora sokmuştu. Ancak Bilic yönetime bu oyuncu konusundaki ısrarını yeniden iletti. Tecrübeli çalıştırıcı, vatandaşının savunmaya büyük katkı sağlayacağını ve Dünya Kupası öncesinde futbolcunun fiyatı artmadan bu işi halletmeleri gerektiğini belirtti. Yönetim de Bilic’ten gelen bu isteği yeniden görüşmeye başladı. 5 milyon Euro’yu yüksek bulan Kartal, fubolcunun kulübünün bonserviste indirim yapması için girişimlerde bulunacak.

Cenk Tosun: Sezon sonu Gaziantepspor’la sözleşmesi bitecek olan 23 yaşındaki futbolcuyla her konuda el sıkışıldı. Tek pürüz, Antep’in iknası kaldı. Bunun için de 26 Ocak’ta Güney ekibinde yapılacak kongreyi bekleyen Kartal, yeni yönetime göre hareket edecek. Güney ekibine bir oyuncu artı bir miktar para vermeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, transferi noktalayacak. Kartal, pazarlıklarda, oyuncunun 6 ay sonra sözleşmesinin bitecek olmasını da avantaja çevirip transferi kulübe fazla yük olmadan yapacak.

Yazarlar