Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

26.01.2014 - 11:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Zaccardo'ya teklif gitti

Taraftardan 'çılgın' bir istek var!
Zaccardo'ya teklif gitti

Beşiktaş'ta, ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'yi kaybetmek istemeyen başkan Fikret Orman, Çebi'nin anlaşmaya vardığı Cristian Zaccardo için Milan'a teklif yapılması emrini verdi. Zaccardo için Milan'a resmi teklif ise ulaştı. İngiliz ekibi Fulham tarafından da istenen Zaccardo için Beşiktaş'ın yaptığı teklifle ilgili, Milan'ın cevabını en geç yarın akşama kadar vereceği bildirildi.

Taraftardan 'çılgın' bir istek var!
Beşiktaş taraftarı transferler konusunda yönetime oldukça tepki koyarken, Jermaine Jones konusunda ise girişim yapılmasını istediler.
Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu futbol siyah beyazlı taraftarları ikinci yarı öncesi endişelendirirken, yönetime transfer konusunda büyük bir tepki vardı.
Özellikle Pedro Franco varken, Necip'in stoperde oynaması tepki çekerken, yönetimin transfer konusunda iş bitirememelerinden yakınıldı.
Siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyada bir çok yıldızı Beşiktaş'a uygun görürken üzerinde ortak karara verilen isim ise Schalke 04 forması giyen Jermaine Jones oldu.
32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması ve takımdan ayrılmasının kesinleşmesine dikkat çeken taraftarlar, Jones'in takıma 'Ernst' etkisi yapacağını savundu.