Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

02.02.2014 - 11:16 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Beşiktaş ile adı geçen futbolcular...

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Ronaldinho kulübünde kaldı
Dany direndi Kartal bitirdi
Ronaldinho kulübünde kaldı
Beşiktaş'a gelmek için haber yollayan Ronaldinho, kulübü Atletico Mineiro şartları yerine getirince sözleşmesini fesh etmedi.
Beşiktaş'a gelmek için haber yollayan Brezilyalı yıldız, kulübü Mineiro şartları yerine getirince sözleşmesini fesh etmedi. Beşiktaş'ın gündeminden düşmeyen ve önceki gün Atletico Mineiro'nun şartlarını yerine getirmediği için Kartal'a haber gönderen Ronaldinho'nun sorunu çözdüğü bildirildi.
FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Bugün TV'de Özgür Sancar'la, Merve Dinçkol'un sunduğu Sporextra Programı'na katıldı ve şunları söyledi:
''Dün Ronaldinho'nun sözleşmesinin feshedileceğine dair haberler okuduk. Roberto de Assis'le temas kurmaya çalıştık. Gece yarısına kadar kendisine ulaşamadık. Sonrasında haberleştik ve durumun normale döndüğünü öğrendik. Sözleşmeyi feshetmediler. Atletico edimlerini yerine getirmiş'' .
Yeşilbaş şöyle devam etti: ''Bizim asıl hedefimiz yaz transfer dönemi. Ronaldinho, Atletico'yla sözleşme yeniledi; ama biz o sözleşmeye özel bir madde koydurttuk. Buna göre Avrupa'dan bir teklif gelirse Ronaldinho bedelsiz olarak takımdan ayrılabilecek. Yani Beşiktaş'a bedelsiz gelebilir. Yaz döneminde şartlara bakacağız. Ronaldinho, Brezilya Milli takımıyla Dünya Kupası'nda olacak mı bilmiyorum? Yaz döneminde Beşiktaş'ın durumu, yönetimin tutumu, tüm bunlar önemli faktörler; ama biz yazın Ronaldinho'nun transferini sağlayacak özel maddeyi sözleşmesine koydurttuk. Yazın transfer olasılığı var. Ama her şey Beşiktaş ve o anki şartlara bağlı.''
Dany direndi Kartal bitirdi
Siyah-beyazlılar, İstanbul’da kalmak için Gaziantepspor’a gitmeyi kabul etmeyen Dany ile anlaşma sağladıktan sonra Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ı da ikna etmeyi başardı. Bilic’in kadrosunda görmek istediği tecrübeli futbolcu sezon sonuna kadar kiralandı
Galatasaray’ın gözden çıkardığı Dany Nounkeu, Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında gitti, geldi, işi bitiren siyah-beyazlılar oldu.
Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Roberto Mancini’nin kadroda düşünmediği Kamerunlu stoper için geçtiğimiz günlerde Gaziantepspor’la prensipte anlaşmaya varmıştı. Sakatlığı yüzünden sezonu kapatan Bruma’yı kiralayan kırmızı-siyahlılar, Dany’ye resmen talip olurken, sarı-kırmızılılar bu talebi kabul etmişti. Ancak İstanbul’da kalmak isteyen Dany’nin, eski kulübü olan Gaziantepspor’un teklifini son dakikada geri çevirmesi Beşiktaş’ın elini güçlendirdi.
İngiliz stoper Lescott konusunda Manchester City ile anlaşamayan siyah-beyazlılar bu gelişme üzerine Dany için yeniden devreye girdi. Teknik Direktör Slaven Bilic’in kadrosunda görmek istediği Kamerunlu stoperle her konuda el sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’la temas kurdu. Aysal daha önce verilen sözler nedeniyle Dany’nin, Gaziantepspor’a gitmesini istiyordu ancak tecrübeli futbolcunun direnişi nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı. Hatta Dany’nin, “Beni Beşiktaş’a vermiyorsanız, Gaziantep’e gitmem” diyerek rest çektiği kaydedildi.
Beşiktaş ile Galatasaray’ın maddi konularda anlaşmaya varması üzerine transfer sonuçlandı. Sezon sonuna kadar kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyecek olan Dany’ye birkaç gün içinde lisans çıkarılacak.
Dany’ye 600 bin euro
Beşiktaş, Dany’nin transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.Buna göre kulüp, Kamerunlu defans oyuncusuya 2013-2014 sezonu için 600 bin euro ödeyecek.
KAP’a yapılan açıklama şöyle: “Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır.
Bu opsiyon kullanıldığı takdirde transfer bedeli Şirketimizce; 30 Haziran 2014 tarihinde 1 milyon euro ve 30 Ocak 2015 tarihinde 800 bin euro şeklinde ödenecektir.”