Beşiktaş Beşiktaş USA'nın yeni başkanı Ferruh Zor

Beşiktaş USA'nın yeni başkanı Ferruh Zor

07.07.2015 - 11:23 | Son Güncellenme:

2001 yılında kurulan Amerika Beşiktaşlılar Derneği'nin (Beşiktaş USA) yeni Başkanı Ferruh Zor oldu.

Beşiktaş USAnın yeni başkanı Ferruh Zor

Amerika Beşiktaşlılar Derneği (Besiktas USA) yeni başkanı Ferruh Zor oldu. Türkiye`ye kesin dönüş yaptığı için başkanlık görevini bırakan Emrah Ögüt'ün yerine yonetim kurulu ve tüm üyelerin desteğini alan Ferruh Zor görevine başladı.

Haberin Devamı

Derneğin kurulduğu 2001 yılından itibaren üye olan Zor, son 4 senedir başkan yardımcılığı görevini üstleniyordu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Ferruh Zor, Turkiye'de medya sektöründe 6 yıl çalıştıktan sonra yüksek lisans eğitimi için Amerika'ya yerleşti. 1996 yılında Beşiktaş Kulübü'nün en genç kongre üyelerinden birisi olan Dernek Başkanı Zor, 2001 yılından bu yana New York`ta yaşayıp, kendi kurduğu Tiesto TLC Rental isimli ticari araba kiralama şirketini yönetiyor.

BEŞİKTAŞ USA YÖNETİM KURULU

Başkan yardımcılıklarını Talat Ulutaş ve Ahmet Kaymak'ın yaptığı Beşiktaş USA yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: İbrahim Celik, Erkin Alver, Caner Yılmaz, Gökay Mediceler, Tekin Akbay, Ayhan Çatalyürek, Ömer Köseoğlu, Onur Şafak, Barış Erdoğan, Dinçer Kocaman, Emre Onur, Levent Cennet, Ali İhsan Şimsek, Doğan Karakaş, Ünal Engin.