Beşiktaş Beşiktaş yönetiminde bir ayrılık daha

Beşiktaş yönetiminde bir ayrılık daha

13.05.2013 - 16:27 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta 5 Mayıs tarihinde yapılan olağanüstü tüzük değişikliği sonrası 9 Haziran'da olağan seçimli genel kurul yapılmasına karar verilmişti. Bugün itibarıyla başkan Fikret Orman dışında aday çıkmazken, Siyah Beyazlı kulübün mevcut yönetimden ayrılıklar devam ediyor.

Beşiktaş yönetiminde bir ayrılık daha

2012 Mart ayında yapılan olağanüstü seçimde Orman'ın listesinden yönetime giren Mesut Urgancılar, şu anda kulübün genel sekreterlik görevini yürütüyor. Urgancılar, 9 Haziran'da yapılacak seçimde yönetim kurulu listesinde yer almayacağını belirtti ve konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yeni yönetim kurulunda yer almak istemeyişimin temel nedenlerinden ilki kulüp ve kulüp şirketlerinin nasıl yönetilmesi gerektiğine dair fikir ayrılığı yaşamamdır. Diğer bir nedeni ise Yıldırım Demirören dönemine ilişkin yapılması gerekenlerin yapılmamasıdır." Urgancılar yaptığı bu açıklama ile Fikret Orman'ın 2012 Mart ayında listesinde yer verdiği, ancak yeni yönetimde yer almayacağı kesinleşen beşinci isim oldu. Mesut Urgancılar'dan önce Cem Bilge, İsmet Berkan, Adnan Dalgakıran istifa etmiş ve bu isimlerin yeni yönetimde yer almayacağı öğrenilmişti. Şu anda görevde olan Levent Erdoğan ise Orman ile yaşadığı fikir ayrılığı sebebiyle listede yer almayacak. Geçtiğimiz haftalarda istifa eden Tamer Kıran'ın, Orman'ın yeni listesinde yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.

ONURSAL BAŞKAN SEBA SON MAÇTAN MEMNUN KALDI

Haberin Devamı

Öte yandan İnönü Stadı'nda ilk golü atan kulübün onursal başkanı Süleyman Seba, sezon sonu yıkılacak İnönü Stadı'nda oynanan son maça sağlık sorunları nedeniyle gidememişti. Seba'nın, Siyah Beyazlı takımın Gençlerbirliği ile oynadığı ve 3-0 kazandığı karşılaşmayı evinde yeğeni Nazan Seba ile birlikte izlediği ve karşılaşmada yaşanan atmosferden ve son maçta Beşiktaş'ın galip gelmesinden memnun olduğu kaydedildi. Ayrıca bir süredir evinde tedavi gören onursal başkan Seba'nın, önümüzdeki günlerde Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) gideceği ve tedavisine burada devam edileceği bildirildi.