Beşiktaş Beşiktaş'a Dele Alli'nin ardından bir Premier Lig yıldızı daha! Görüşmeler başladı

Beşiktaş'a Dele Alli'nin ardından bir Premier Lig yıldızı daha! Görüşmeler başladı

04.09.2022 - 10:29 | Son Güncellenme:

İngiltere'den birçok oyuncuyu kadrosuna katan siyah-beyazlı yönetim, bir yıldızı daha transfer etmek için harekete geçti. Kanada takviye yapmak isteyen Beşiktaş kurmayları, güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan deneyimli futbolcunun kulübüyle görüşmelere başladı.

Beşiktaşa Dele Allinin ardından bir Premier Lig yıldızı daha Görüşmeler başladı

Beşiktaş yaz transfer döneminde Avrupa'nın bir numaralı ligi olarak gösterilen Premier Lig'den birçok oyuncuyu kadrosuna kattı. Yaz döneminde şu ana kadar tam 9 oyuncu transfer eden siyah-beyazlı yönetim, Ada'dan bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil etmek için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Dele Allinin ardından bir Premier Lig yıldızı daha Görüşmeler başladı

TAYFUR BİNGÖL TRANSFERİ BİTİYOR

8+3 kuralı sebebiyle takımdaki yerli oyuncu havuzunu güçlendirmeye karar veren idareciler, Alanyaspor ’dan Tayfur Bingöl’ü almak için çalışmalara yeniden başladı. 29 yaşındaki bek oyuncusu için 2 milyon euro talep eden Alanyaspor’un inadını kırmayı başaran idareciler, tecrübeli isim için Akdeniz ekibine Montero ya da Tyler Boyd’u kiralık olarak teklif etti. Tarafların görüşmelerine devam ettiği ve her an anlaşmanın sağlanabileceği belirtildi. 

KAAN AYHAN ISRARI SÜRÜYOR

Diğer yandan Beşiktaş'ın Kaan Ayhan ısrarı sürüyor. Sassuolo ile yapılan görüşmelerde siyah-beyazlıların transferi 3-4 milyon euro arasında bir bedelle bitirmek istediği belirtildi. İtalyan kulübü ise Kaan Ayhan için 6 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediği aktarıldı. Siyah-beyazlıların 27 yaşındaki stoperi transfer etmek için istekli olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Dele Allinin ardından bir Premier Lig yıldızı daha Görüşmeler başladı

NATHAN REDMOND HAREKATI

West Ham United'den Masuaku, Burnley'den Weghorst, Everton'dan Cenk Tosun, Dele Alli ve Wolverhampton'dan da Romain Saiss'i transfer eden Beşiktaş kanat takviyesi için rotasını Southampton forması giyen Nathan Redmond'a çevirdi.   

TAM BİR JOKER

A Spor'da yer alan habere göre; siyah-beyazlı yönetim, 28 yaşındaki yıldızı kiralamak için kulübüyle görüşmelere başladı. Sürati ve dripling yeteneğiyle dikkat çeken Redmond, her iki kanadın yanı sıra forvet arkası da oynayabiliyor. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız oyuncu 1 kez İngiltere Milli Takımı'nın formasını giydi.

3 GOL 6 ASİSTLİK PERFORMANS

Geçen sezon toplam 32 maçta süre alan Nathan Redmond, 3 gol, 6 asistlik performansıyla toplam 9 gole direkt katkı sundu.

Yazarlar