Beşiktaş Beşiktaş'a Manchester United'dan bir transfer daha! Bu kez hedef 10 numara

Beşiktaş'a Manchester United'dan bir transfer daha! Bu kez hedef 10 numara

11.09.2023 - 08:13 | Son Güncellenme:

15 Eylül'de sona erecek transfer dönemi öncesi kadrosunu güçlendirmek için son hamlelerini yapmak isteyen Beşiktaş, atağa kalktı. Siyah-beyazlı ekip, Eric Bailly'den sonra Manchester United'ın genç yeteneği için harekete geçti. İşte detaylar...

Beşiktaşa Manchester Uniteddan bir transfer daha Bu kez hedef 10 numara

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala atağa kalktı. Beşiktaş'ın transferi için oldukça mesai harcadığı Roberto Pereyra'nın kariyerini Serie A'da sürdürmek istesi sonrası plan değiştiren Kara Kartal, gündemine sürpriz bir ismi aldı.

Haberin Devamı

PEREYRA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Beşiktaş yönetiminin bir ayı aşkın süre görüştüğü ancak eşinin Türkiye'de yaşamak istememesi nedeniyle ret yanıtı aldığı Roberto Pereyra, Udinese ile anlaştı. İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Serie A ekibiyle sözleşmesi sona erdikten sonra geçtiğimiz temmuz ayından bu yana boşta kalan ve henüz bir takımla anlaşma sağlayamayan Pereyra, Udinese ile yeni sözleşme imzalayacak.

Beşiktaşa Manchester Uniteddan bir transfer daha Bu kez hedef 10 numara

İKİ FARKLI UDINESE DÖNEMİ

32 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu kısa süre içinde Udinese ile 1 yıllık resmi sözleşme imzalayacak. 2011-2014 ve 2020-2023 olmak üzere iki farklı dönemde Udinese forması giyen Roberto Pereyra, Siyah-Beyazlı takımda geçirdiği toplam 6 sezonda 200 maçta görev yaptı ve 23 gol, 33 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

YENİDEN MANCHESTER UNITED

Beşiktaş’ın 10 numara transferi için rotasını yeniden United’a çevirdiği ve 20 yaşındaki Tunuslu futbolcu Hannibal Mejbri’yi almak için İngiliz takımına teklifte bulunduğu öne sürüldü. Manchester Evening News’un haberine göre Siyah- Beyazlılar, Eric Bailly’nin ardından İngiliz takımından bir futbolcuyu daha kadrosuna katmak için teklifte bulundu.

Beşiktaşa Manchester Uniteddan bir transfer daha Bu kez hedef 10 numara

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Haberde, Kara Kartal’ın ilk etapta bu transferi satın alma opsiyonlu kiralamayla bitirmeyi önerdiği ancak United’ın ek maddeye olumsuz bakması sonrasında temasların sadece kiralama üzerine yoğunlaştığı kaydedildi.

KISA SÜRE İÇİNDE SONUÇLANACAK

Haberde, Türkiye’de transfer döneminin 15 Eylül’de biteceği vurgulanırken bu nedenle kalan kısa sürede temasların kiralamayla sonuçlanmasının beklendiği bildirildi.

GEÇEN SEZONU BIRMINGHAM'DA GEÇİRDİ

2003 doğumlu oyuncu geçen sezonu Birmingham’da kiralık olarak geçirmişti. Championship ve FA Cup maçlarında toplam 41 kez forma giyen Tunuslu yetenek, 1 gol atarken 6 kez de asist yaptı.