Beşiktaş Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım

Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım

24.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Savunma hattına bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ın İspanya'da oynayan Portekizli stoperi bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların transferde büyük oranda anlaşma sağladığı aktarıldı.

Beşiktaşa Portekizli stoper Transfer için geri sayım

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar stoper transferi için geri sayıma geçti. Savunma kurgusuna takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlıların, 28 yaşındaki savunmacıyı renklerine bağlamak üzere olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Newcastle United'dan Jamaal Lacelles ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan ve Premier Lig ekibiyle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın sürpriz bir hamlede bulunduğu kaydedildi. Sports Digitale'in haberine göre; Beşiktaş, Getafe forması giyen Domingos Duarte için harekete geçti.

Siyah-beyazlıların, 28 yaşındaki stoper Domingos Duarte'nin transferi için Getafe ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı vurgulandı. Beşiktaş'ın Domingos Duarte'nin bonservisini almayı planladığı belirtildi.

Portekizli stoper için Flamengo'nun da devrede olduğu kaydedildi. Domingos Duarte'nin ilerleyen günlerde İstanbul'a gelmesinin planlandığı aktarıldı.

Domingos Duarte için Brezilya Serie A ekibi Flamengo'nun da devrede olduğu belirtildi. Öte yandan transferin 3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında bitmesinin planlandığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Domingos Duarte bu sezon Getafe'de 13 maça çıktı. Portekizli stoper bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. La Liga ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek 28 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Estoril altyapısında yetişen Domingos Duarte daha sonra Sporting Lizbon, Belenenses, Chaves, Deportivo La Coruna ve Granada'da forma giydi. Domingos Duarte, Portekiz Milli Takımı'nda 3 maçta şans buldu.

Yazarlar