Beşiktaş Sudan ucuz bonservis bedeli! Ahmet Bulut transfer için İtalya'da, işte sözleşme detayları

Sudan ucuz bonservis bedeli! Ahmet Bulut transfer için İtalya'da, işte sözleşme detayları

28.07.2023 - 14:41 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde KF Tirana'yı farklı mağlup eden Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar yıldız ismin bonservisi için makul bir rakamda anlaşma sağladı.

Sudan ucuz bonservis bedeli Ahmet Bulut transfer için İtalyada, işte sözleşme detayları

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda önemli bir ismi kadroya katmak üzere.

Haberin Devamı

TURUN KAPISINI ARALADI
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Arnavutluk temsilcisi KF Tirana ile karşılaştı. Beşiktaş Stadyumu’ndaki müsabaka siyah-beyazlılar 3-1 kazandı. Beşiktaş, bu sonuçla 2023-2024 sezonunda çıktığı ilk resmi müsabakayı galibiyet ile tamamlamış oldu.

'GENÇ SEMİH' TARİHE GEÇTİ

Beşiktaş'ın gollerini 21. dakikada Onur Bulut, 42. dakikada Jackson Muleka ve 90+4. dakikada Semih Kılıçsoy atarken, Tirana'nın tek sayısı ise 83. dakikada Kaina'dan geldi. 17 yaşındaki Semih, Kartal'ın Avrupa Kupaları'nda gol atan en genç oyuncusu olarak tarihe adını yazdırdı.

Sudan ucuz bonservis bedeli Ahmet Bulut transfer için İtalyada, işte sözleşme detayları

EMRECAN BULUT, AMARTEY VE ONANA İMZA ATTI
Transfer dönemini ezeli rakiplerine nazaran suskun geçiren Beşiktaş yönetimi, taraftarının da tepkisini çekiyor. Siyah-beyazlı kulüp şu ana kadar Leicester City ile sözleşmesi sona eren Daniel Amartey, Lens'te forma giyen Jean Onana ve Somasporlu futbolcu Emrecan Bulut'a imza attırabildi.

Haberin Devamı

REBIC İMZAYA YAKIN
Siyah-Beyazlılar uzun zamandır peşinde olduğu Ante Rebic’in transferini kısa zamanda duyurmaya hazırlanıyor. Yıldız hücumcunun Beşiktaş’la yaptığı sözleşme detayları ve bonservisi ortaya çıktı.

Sudan ucuz bonservis bedeli Ahmet Bulut transfer için İtalyada, işte sözleşme detayları

500 BİN EURO ARTI BONUS

Rebic’le el sıkışan yönetim, Milan ile yaptığı pazarlıklarda son noktaya geldi. Siyah-Beyazlılar'ın Hırvat yıldız için Milan'a 500 bin euro ve bonus ödeyeceği öğrenildi.

Taraflar arasında son detaylar konuşulurken anlaşmanın bonservisli alma üzerine olduğu öğrenildi.

2 YILLIK ANLAŞMA
Menajer Ahmet Bulut'un transferi tamamlamak için ekibiyle İtalya'ya gittiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'la 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Rebic, yıllık 2.5 milyon euro kazanacak.

'1 HAFTASI VAR' DEMİŞTİ
Beşiktaş’ın flaş transferi kısa zamanda açıklamaya hazırlandığı öğrenilirken, teknik direktör Şenol Güneş de önceki gün düzenlediği basın toplantısında fitili ateşlemişti.

Güneş, “Rebic yetişseydi, Tirana maçında kadroda olacaktı. Antrenmanlarına çıkıyor, kendisiyle konuşuldu. Bu turda oynatmayacağımız için 1 hafta süresi var” demişti.

Yazarlar