Beşiktaş Beşiktaş'a transferdeki rakip Jose Mourinho! Görüşmeler başladı

Beşiktaş'a transferdeki rakip Jose Mourinho! Görüşmeler başladı

09.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, bunun yanı sıra gelecek sezon transfer planlamalarına da başlamış durumda. Siyah-beyazlı kurmaylar Meksikalı yıldız futbolcuyu radarına alırken, öte yandan transferde rakibin Roma'dan Jose Mourinho olduğu öğrenildi.

Beşiktaşa transferdeki rakip Jose Mourinho Görüşmeler başladı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, Meksikalı forveti listesine aldı. Bunun yanında yıldız futbolcuya Roma'dan Jose Morinho'nun da talip olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

600. MAÇINA ÇIKTI

Beşiktaş'ın tecrübeli hocası bu karşılaşmayla Süper Lig'de tam 600. maçına çıktı. 6. kez 'dalya' diyen deneyimli çalıştırıcı bu alanda Türk futbol tarihinde 3. teknik adam olmayı başardı. Şenol Güneş, 621 kezle Samet Aybaba ve 628'le Rıza Çalımbay'ı takip ediyor. Şenol hocayı ise 542'şer maçla Aykut Kocaman ve Yılmaz Vural izliyor.

BEŞİKTAŞ EN AZ 5 TRANSFER YAPACAK

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu dahilinde transfer hedeflerini belirleyen Beşiktaş, yaz transfer döneminde en az 5 futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Yerli ve yabancı futbolculardan oluşan geniş bir havuz oluşturan Siyah-Beyazlılar, yabancı kuralının netleşmesiyle birlikte harekete geçecek.

Defans hattına lider özellikte ve deneyimli en az 1 transfer yapmayı planlayan Beşiktaş, bunun yanı sıra orta sahaya 6 ve 8 numara takviyesi de yapacak. Siyah-Beyazlılar sol kanat ve forvet transferi de düşünüyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer politikasında takımda yaşanacak olan ayrılıklar da belirleyici etken olacak.

Beşiktaşa transferdeki rakip Jose Mourinho Görüşmeler başladı

BEŞİKTAŞ'TA AYRILIK

Beşiktaş'ın sezon sonu tecrübeli futbolcu Atiba ile yollarını ayıracağını da açıklayan Ceyhun Kazancı, “Atiba Hutchinson gelecek yıl bizimle olmayacak. Kendisine güzel şekilde veda edeceğiz. Gelecek sezon teknik ekipte olması ile ilgili bir durum yok. Belki 1 yıl da Kanada’da oynar.” dedi.

MEKSİKALI YILDIZ LİSTEDE

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet transferi için Raul Jimenez ismi gündeme geldi.

İtalyan basınında yer alan habere göre Wolverhampton, 32 yaşındaki Meksikalı forvet ile yollarını bu yaz ayırmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncunun şimdiden birçok talibi ortaya çıktı.

Beşiktaşa transferdeki rakip Jose Mourinho Görüşmeler başladı

BİRÇOK TALİBİ VAR

Haberin detayında Beşiktaş'ın talip olduğu Raul Jimenez için Club America, Sevilla, Real Sociedad, Roma ve bazı MLS kulüplerinin ilgi gösterdiği ve oyuncu ile ilgili girişimlere başladığı yazıldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Wolverhampton forması giyen Raul Jimenez, bu sezon çıktığı 18 resmi müsabakada 3 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Meksikalı futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına da 1 kez gol pası verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar