Beşiktaş Beşiktaş'a William Carvalho şoku! 'Ayrılacağını düşünmüyorum'

Beşiktaş'a William Carvalho şoku! 'Ayrılacağını düşünmüyorum'

03.02.2024 - 18:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer aldığı William Carvalho ile ilgili resmi açıklama geldi. William Carvalho'nun takımdan ayrılmasına izin çıkmadı.

Beşiktaşa William Carvalho şoku Ayrılacağını düşünmüyorum

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar orta saha arayışlarına devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların gündemindeki Portekizli orta saha William Carvalho ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Real Betis Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, William Carvalho ile ilgili transfer sorusuna cevap verdi. 31 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağını düşünmediğini belirten Manuel Pellegrini çarpıcı ifadeler kullandı.

"William Carvalho, Beşiktaş'a transfer olacak mı" sorusuna Manuel Pellegrini şu cevabı verdi: "Ne olur bilinmez ancak William Carvalho'nun bizim için ne kadar önemli olduğunu daha önce söylemiştim. Artık hiçbir oyuncumuzun ayrılacağını düşünmüyorum."

William Carvalho bu sezon Real Betis'te 16 karşılaşmada forma şansı buldu ve 768 dakika sahada kaldı. Portekizli orta saha bu süreçte 3 asist üretme başarısı gösterdi.

Beşiktaşa William Carvalho şoku Ayrılacağını düşünmüyorum

31 yaşındaki futbolcunun Real Betis ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. William Carvalho'nun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Haberin Devamı

Sporting Lizbon altyapısında yetişen William Carvalho daha sonra Fatima ve Cercle Brugge'de kiralık olarak forma giydi. Real Betis, 2018-2019 sezonu başında 18 milyon 500 bin euro karşılığında tecrübeli orta sahayı renklerine bağladı.

William Carvalho, Portekiz Milli Takımı'nda 80 karşılaşmada oynadı. 31 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 5 kez rakip ağları havalandırdı.

Yazarlar