Beşiktaş Beşiktaş'ın 3 yeni transferi sahne aldı! Yıldız oyuncudan dikkat çeken hatalar

Beşiktaş'ın 3 yeni transferi sahne aldı! Yıldız oyuncudan dikkat çeken hatalar

13.02.2024 - 07:51 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın ara transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Al Musrati ve Ernest Muçi, Kayserispor karşılaşmasıyla siftah yaptı. Maça ilk 11'de başlayan ve kanatta görev alan Arnavut yıldız, zaman zaman yaptığı klas hareket ve çalımlarla kalitesini gözler önüne serdi. Musrati ise 24 dakika süre aldı. İngiliz stoper Joe Worrall da Kayserispor maçıyla ilk kez 11'de şans buldu.

Beşiktaşın 3 yeni transferi sahne aldı Yıldız oyuncudan dikkat çeken hatalar

Siyah-Beyazlı takımın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı 2 isim Al Musrati ve Ernest Muci, dün Kayserispor karşılaşmasıyla Beşiktaş formasını ilk kez giydi.

Haberin Devamı

Legia Varşova’dan transfer edilen Muçi, deplasmandaki karşılaşmaya ilk 11’de başladı. 90 dakika sahada kalan Arnavut 10 numara, teknik direktör Fernando Santos tarafından beklentilerin aksine kanat hattında değerlendirildi. Muçi, ilk karşılaşmasında skor üretemese de hırslı görüntüsüye gelecek için umut verdi. Bonservisine 10 milyon euro ödenen 22 yaşındaki futbolcunun, zaman zaman forvet arkasında görev yaptığı pozisyonlarda daha efektif bir görüntü sergilediği gözlendi. 

Beşiktaşın 3 yeni transferi sahne aldı Yıldız oyuncudan dikkat çeken hatalar

MUSRATI 24 DAKİKA SÜRE ALDI

Kara Kartal’a zorunlu satın almalı opsiyonla Braga’dan transfer edilen Al-Musrati, Kayserispor karşılaşmasına yedek kulübesinde başladı. Libyalı futbolcu, müsabakanın 66. dakikasında Cenk Tosun’un yerine oyuna dahil oldu. Görev aldığı kısıtlı sürede çok fazla etkinlik gösteremeyen Musrati’nin ilerleyen maçlarda ilk 11’e geçmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşın 3 yeni transferi sahne aldı Yıldız oyuncudan dikkat çeken hatalar

WORRALL'DAN KADEME VE PAS HATALARI

Beşiktaş formasıyla ilk kez 11’de sahaya çıkan Joe Worrall ise özellikle ilk yarıda savunma hattındaki kademe hatalarıyla dikkat çekti. İngiliz stoperin ilk yarıda savunmanın arkasına attığı uzun topların çoğunda isabet sağlayamadı. 3 futbolcunun da görev yaptığı mücadeleden Beşiktaş, 0-0’lık beraberlikle ayrılarak taraftarını üzdü.

 

 

 

Yazarlar