Beşiktaş Beşiktaş'ın kuruluş hikayesi belgesel oluyor

Beşiktaş'ın kuruluş hikayesi belgesel oluyor

17.08.2015 - 11:54 | Son Güncellenme:

Şeref Bey ‘’İnadına’’ dökü-drama belgeseli ile yenidenhayat buluyor...

Beşiktaşın kuruluş hikayesi belgesel oluyor

Şerey Bey’in (Ahmet Şerafettin) 1911’de Beşiktaş JK’ne katılmasıyla başlayan ve bugünlere kadar sayısız başarılara ulaşan futbol şubesinin kuruluş hikayesi dökü-drama türündeki belgesel projesi olan ‘’İnadına’’ ile yeniden hayat buluyor.

Haberin Devamı

Şeref Bey tarafından kurulan Beşiktaş JK Futbol şubesi kuruluş hikayesinin yer aldığı ‘’İnadına’’ dökü-drama belgesel serisinin ilk bölümü olup, serinin ikinci ve üçüncü bölümleri ise Türk futbol tarihinin büyük değerleri olan Hakkı Yeten ve Süleyman Seba'nın Türk futbolu ve Beşiktaş için yaptıklarını içerecektir.

Dreamsuite Media tarafından geliştirilen proje tamamlandığında Beşiktaş taraftarı için önemi büyük 3 ismin hayatı ve kulübe katkıları toplamda üç film ile tamamlanmış olacak. Projede birçok sürpriz Beşiktaş taraftarı ünlü de yer alacak. ‘’İnadına’’dökü-drama türündeki belgesel filminde yer alacak olan bütün tarihi sahneler üç boyutlu olarak yeniden yaratılacaktır. Beşiktaş semti, Şeref Stadı, Taksim Stadı, Papazın Çayırı, İnönü Stadı yeniden üç boyutlu animasyon olarak hazırlanacak.

Haberin Devamı

Araştırma ve senaryo çalışmalarına başlanılan serinin ilk bölümü ‘’İnadına’’ için kostüm, castve taslak çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. ‘’İnadına’’ dökü-drama türündeki belgesel filmi için, konusu geçen dönemlere ait birçok Beşiktaş forması, futbol topu ve rakip takım formaları yeniden aslına uygun bir şekilde imal edilecek ve film içerisinde kullanılacaktır.

Serinin ilk bölümü olan ‘’İnadına’’ 2016 yılı sonunda vizyona girmesi hedefleniyor.

Yazarlar