Skorer Beşiktaş'ın sitesinden Guti'ye jest

Beşiktaş'ın sitesinden Guti'ye jest

27.07.2010 - 10:09 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın resmi internet sitesini açanlar yeni transfer Guti Hernandez ile ilgili ilginç bir jestle karşılaştı

Beşiktaşın sitesinden Gutiye jest

Beşiktaş'ın resmi internet sitesini açanlar yeni transfer Guti Hernandez'le ilgili ilginç bir jestle karşılaştı. Site, İstanbul'a yağmurlu bir havada gelen Guti'ye taraftarlarının tribünde futbol takımı için söyledikleri bir şarkıyla 'merhaba' dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Real Madrid'den transfer ettiği Guti Hernandez, taraftarların yoğun ilgisi arasında İstanbul'a geldi. Bugün sözleşme imzalayacak İspanyol yıldızı, Beşiktaş'ın resmi internet sitesi açılış sayfasından duyurdu. Aslında her kulüp yaptığı transferlerde böyle bir yol izliyor. Bu gayet normal. Ancak bu kez bir fark vardı. İnternet sitesi İstanbul'a yağmurlu bir havada üstünde siyah-beyaz çubuklu formayla gelen Guti'ye taraftarlarının takımlarına söylediği bir şarkıyla 'merhaba' dedi. Açılış sayfasında Guti'nin fotoğrafının yanına şu dörtlükler yazıldı.

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah-Beyazdı

Beşiktaş'ın sitesi çöktü

Guti transferi Beşiktaş'ın resmi internet sitesine tıklanma rekorları kırdırdı.

Haberin Devamı

bjk.com.tr'de dün 'Guti Beşiktaş'ta. Transfer görüşmesi yaptığımız Guti bugün İstanbul'da olacak' ifadesinin yayınlanması üzerine Beşiktaşlılar, siteye akın etti. Sadece Beşiktaşlılar değil, Fenerbahçe ve Galatasaraylılar da merakla resmi siteyi takip etti.