Beşiktaş Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Dusan Tadic, Ajax'tan ayrıldı

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Dusan Tadic, Ajax'tan ayrıldı

14.07.2023 - 22:37 | Son Güncellenme:

Hollanda Eredivisie ekibi Ajax, Dusan Tadic'le yolların ayrıldığını açıkladı.

Beşiktaşın transfer etmek istediği Dusan Tadic, Ajaxtan ayrıldı

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Dusan Tadic konusunda beklenen gelişme yaşandı. Hollanda Eredivisie ekibi Ajax, 34 yaşındaki on numaranın sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Ajax'tan ayrılan Dusan Tadic, "Kulüpten ayrılma kararını vermek çok zor oldu. Ancak bunun doğru an olduğuna inanıyorum. Sadece benim değil, kulüp için de yeni bir başlangıç yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Burada geçirdiğim harika zaman içim tüm taraftarlara teşekkür etmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın kadrosuna dahil etmek için resmi teklifini sunduğu Dusan Tadic, kariyeri boyunca 660 resmi maçta forma şansı buldu. Sırp on numara bu müsabakalarda 202 gol atma başarısı gösterdi. Dusan Tadic takım arkadaşlarına da 232 asist yaptı.

Vojvodina altyapısında yetişen Dusan Tadic daha sonra Groningen, Twente, Southampton ve Ajax formaları giydi. 34 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Sırbistan Milli Takımı'nda 98 maça çıkan Dusan Tadic, 21 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Yazarlar