Futbol Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isim Sebastian Prödl kimdir?

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isim Sebastian Prödl kimdir?

03.04.2015 - 09:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer çalışmalarına hızlı başladı. Alman basını Werder Bremen'li oyuncu Sebastian Prödl için Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşma önerdiğini ve Avusturyalı oyuncu tarafından da transfer haberinin doğrulandığı ilk gelen bilgiler arasında. Peki Sebastian Prödl kimdir? futbolcunun kariyeri ve Sebastian Prödl transferi hakkında tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaşın transfer gündemindeki isim Sebastian Prödl kimdir

Beşiktaş'ta Sebastian Prödl transferi gündemin en sıcak gelişmesi oldu. Beşiktaş transfer çalışmalarına lig bitmeden başladı ve defans hattı için etkili bir isimle görüşmelere başladığı ilk gelen transfer iddialarının arasında yer alıyor. Sebastian Prödl kimdir? oyuncunun özellikleri ve forma giydiği takımlardaki başarıları haberimizde

Alman basını, Beşiktaş'ın Werder Bremen'in Avusturyalı defans oyuncusu Sebastian Prödil ile 3 sezonluğuna anlaştığını ileri sürdü. Beşiktaş'ın, Werder Bremen'in Avusturyalı defans oyuncusu Sebastian Prödil ile anlaştığı iddia edildi.
Alman basınında yer alan haberlere göre, Werder Bremen ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek milli futbolcunun Beşiktaş ile 3 sezonluğuna anlaştığı öne sürüldü. Haberlerde, Werder Bremen'in sözleşme uzatma konusunda 27 yaşındaki stoperle uzun süredir görüşmesine rağmen anlaşmaya varamadığı ve bu nedenle Hoffenheim takımının savunma oyuncusu Jannik Vestergaard'ın ara transfer döneminde kadroya katıldığı da belirtildi.

Prödil, bu sezon Werder Bremen formasıyla çıktığı 18 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandırdı.

Kulüp Kariyeri

Kariyerine profesyonel olarak 19 yaşında SK Sturm Graz 'da başlamıştır.İki sezon doğduğu şehrin takımında oynayan Prödl, Temmuz 2008'de Werder Bremen'e transfer olmuştur.

Milli Takım Kariyeri
Milli takımının formasını ilk kez 30 Mayıs 2007 'de oynanan hazırlık maçında İskoçya 'ya karşı giymiştir. 26 Mart 2008 'de ise defans oyuncusu olmasına rağmen Hollanda ile oynanan dostluk maçında iki gol atmıştır.Prödl, takımının 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda da yer almaktadır.

Sebastian Prödl 21 Haziran 1987 doğumlu 27 yaşında Avusturyalı defans oyuncusu. 194 cm boyundaki oyuncu Werder Bremen'de 15 numaralı formayı giyiyor. SV Kirchberg takımında alt yapı kariyerini yaşayan oyuncu buradan SK Strum Graz takımına transfer oldu ve profesyonel kariyerine başladı. 2006-2008 yılları arasında forma giydiği Sturm Graz takımında 31 karşılaşmaya çıkan Sebastian Prödl bu maçlarda 3 gol kaydetti. 2008 yılında Werder Bremen'e transfer olan Sebastian Prödl 34 maçta 4 gol kaydederek etkili performansına devam ediyor.

Yazarlar