Beşiktaş Beşiktaş'ın transfer teklifi ortaya çıktı! Rus gazeteci yazdı

Beşiktaş'ın transfer teklifi ortaya çıktı! Rus gazeteci yazdı

19.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmayların ara transfer döneminde sürpriz bir hamlede bulunduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların kariyerini Rusya'da sürdüren tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği ancak teklifin reddedildiği aktarıldı.

Beşiktaşın transfer teklifi ortaya çıktı Rus gazeteci yazdı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna 4 takviyede bulundu. Siyah-beyazlılar bu süreçte Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi ve Al-Musrati ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta kurmayların ara transfer döneminde 26 yaşındaki oyuncu için hamle yaptığı iddia edildi. Rus gazeteci Ivan Karpov'un haberine göre; Beşiktaş, Spartak Moskova forması giyen Christopher Martins Pereira için hamlede bulundu.

Siyah-beyazlıların 27 yaşındaki orta sahayı transfer etmek istediği kaydedildi. Beşiktaş'ın Christopher Martins Pereira için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu ancak Spartak Moskova'nın bunu kabul etmediği aktarıldı.

Spartak Moskova Sportif Direktörü Tomas Amaral'ın orta saha kurgusuna daha yüksek profilli bir oyuncu aradığı ancak Christopher Martins Pereira için daha iyi bir teklife sıcak bakabileceği vurgulandı.

27 yaşındaki defansif orta saha bu sezon Spartak Moskova formasını 24 maçta giydi. Christopher Martins Pereira bu mücadelelerde 3 gol sevinci yaşadı. Tecrübeli orta saha aynı dönemde 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Lüksemburglu orta sahanın Spartak Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Christopher Martins Pereira'nın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Olimpik Lyon altyapısında futbola başlayan Christopher Martins Pereira, daha sonra Bourg-en-Bresse, Troyes ve Young Boys'ta oynadı. Spartak Moskova, 2022-2023 sezonu başında tecrübeli futbolcu için 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Christopher Martins Pereira, Lüksemburg Milli Takımı'nda 63 mücadelede oynadı. 27 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 1 kez rakip ağları havalandırdı.

Yazarlar