Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni stoperi Serie A'dan! Piyasa değeri 10 milyon euro

Beşiktaş'ın yeni stoperi Serie A'dan! Piyasa değeri 10 milyon euro

10.03.2024 - 11:10 | Son Güncellenme:

Beşiktaş yönetimi yaz transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Siyah-beyazlılar, listenin ilk sırasındaki yıldız oyuncuyu lig bitiminde kadroya katmak istiyor.

Beşiktaşın yeni stoperi Serie Adan Piyasa değeri 10 milyon euro

Beşiktaş'ta yaz dönemi oldukça hareketli geçecek. Kara Kartal'da çalışmalar şimdiden başlamış durumda. Siyah-Beyazlılar, transferdeki önceliğini de belirledi. Beşiktaş'ta ilk olarak savunma hattına bir takviye yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Lig bitiminde savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, Atalanta’da forma giyen Berat Djimsiti’yi takibe aldı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon İtalyan ekibinin forması altında 34 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

TAM BİR JOKER

31 yaşındaki Arnavut stoper, savunma hattında sağ bek pozisyonunda da görev yapabiliyor. Geçen sezon da Beşiktaş’ın gündemine gelen deneyimli futbolcu, Atalanta’ya 2016 yılında Zürich’ten bedelsiz olarak transfer olmuştu. Atalanta’yla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1,90’lık futbolcunun İsviçre vatandaşlığı da bulunuyor.

 

 

 

 

 

Yazarlar