Beşiktaş Beşiktaş'ta 11 eksik! Rakip Gaziantep FK

Beşiktaş'ta 11 eksik! Rakip Gaziantep FK

30.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında bugün Gaziantep FK’yı konuk edecek. Galatasaray’ın ardından Bodo Glimt’e mağlup olan yaralı Kartal, Gaziantep FK ile oynayacağı kritik karşılaşmaya tam 11 eksikle çıkacak.

Beşiktaşta 11 eksik Rakip Gaziantep FK

Siyah-beyazlı takımda 8 sakat, 2 hasta ve 1 cezalı oyuncu bulunuyor. Kaleci Mert cezalı; Amartey, Colley, Bailly, Masuaku, Umut ve Tayfur da sakat. Tayyip Talha ve Emrecan ise uzun süreli sakatlıkları yüzünden maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta eksikler listesine dün Vincent Aboubakar ile Valentin Rosier de eklendi. Aboubakar’ın önceki gün antrenmandan sonra karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti nedeniyle hastaneye götürüldüğü ve geceyi gözetim altında geçirdiğini bildirdi. Golcü futbolcunun tanı ve tedavi sürecinin devam ettiği duyuruldu. Rosier’in ise yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle kadrodan çıkarıldığı aktarıldı.

Kartal’da Mert’in yokluğunda kaleyi Ersin koruyacak. Savunmada Onur, Necip, Onana ve Bakhtiyor’un yer alması bekleniyor. Orta sahada Amir-Gedson-Chamberlain üçlüsü görev yapacak. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz hücumda ise Ghezzal, Rashica ve Cenk Tosun’a şans tanıyacak. Sakatlığı düzelen Salih Uçan maçta forma giyebilecek.

Haberin Devamı