Beşiktaş Beşiktaş'ta Aboubakar tehlikesi! Üç kulüp talip oldu

Beşiktaş'ta Aboubakar tehlikesi! Üç kulüp talip oldu

23.11.2023 - 09:22 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, ocak ayı daha gelmeden şimdiden transferin gözdesi oldu. Aboubakar'a talip olan kulüplerin sayısı 3'e çıktı.

Beşiktaşta Aboubakar tehlikesi Üç kulüp talip oldu

Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Vincent Aboubakar, Ocak ayında Beşiktaş'tan ayrılabilir. Bodo Glimt ile oynanan maç öncesinde ısınma hareketleri esnasında sakatlığı nüksettiği gerekçesiyle maç kadrosundan çıkarılan ve taraftarın büyük tepkisini çeken Vincent Aboubakar ile iplerin tamamen kopma aşamasına geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, siyah-beyazlılara geldiği ilk gün düzenlediği basın toplantısında Aboubakar ile aralarında geçen diyaloğlu aktarmıştı. Çalımbay, "Aboubakar'a 'Hazır mısın?' dedim. 'Yok ayağım ağrıyor' dedi. Başka da bir şey konuşmadım." ifadelerini kullandı.

ŞİMDİDEN 3 KULÜP DEVREDE

Kara Kartal’ın Kamerunlu yıldızı, yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde gündem maddesi olmaya devam ediyor. Aboubakar için şimdiden 3 takımın devrede olduğu öğrenildi.

Başarılı futbolcuya Arabistan ekiplerinden Al Ittihad Jeddah’ın ardından 2 kulübün daha talip olduğu bildirildi. Dünyaca ünlü Fransız santrfor Karim Benzema’nın formasını giydiği Al Ittihad-Jeddah'ın Aboubakar'ı kadrosuna katabilmek için 6.5 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi.

Haberin Devamı

ARABİSTAN'DAN TALİBİ VAR

Başarılı oyuncunun menajeriyle 2 Arap kulübünün daha temas kurduğu belirtildi. Beşiktaş’tan yıllık 3 milyon Euro kazanan Aboubakar’a gelen tekliflerin 5 milyon Euro seviyesinde olduğu aktarıldı.

Yazarlar