Beşiktaş Beşiktaş'ta Aboubakar'ın 'saç' hikayesi! Kadro dışı kalma nedeni ortaya çıktı

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın 'saç' hikayesi! Kadro dışı kalma nedeni ortaya çıktı

14.12.2023 - 08:36 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçların ardından 5 futbolcu için kadro dışı kararı alınmıştı. Siyah-beyazlı ekibin golcüsü Aboubakar'ın kadro dışı kalma nedeni ortaya çıktı.

Beşiktaşta Aboubakarın saç hikayesi Kadro dışı kalma nedeni ortaya çıktı

Beşiktaş’ın lig ve Avrupa’da erken havlu atması sonrasında sürpriz kararlar alınmış ve Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Eric Bailly ve Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığı duyurulmuştu.

Haberin Devamı

 ABOUBAKAR'IN TEMSİLCİSİNDEN TEPKİ

Siyah-beyazlı ekipte kadro dışı kalan futbolcular, isyan bayrağını açtı! Vincent Aboubakar’ın temsilcisi, “Kulüp sporcunun durumunu ayrıntılı şekilde kamuoyu ve bizlerle paylaşmalı. Bekleyip ona göre rota çizeceğiz” dedi.

Beşiktaşta Aboubakarın saç hikayesi Kadro dışı kalma nedeni ortaya çıktı

ŞOKE EDEN GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Fanatik'te yer alan habere göre Vincent Aboubakar’la ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı. Geçen ay milli arada ülkesi Kamerun’a giden Vincent Aboubakar, sonrasında eşinin rahatsızlığını mazeret göstererek Paris’e gitmişti.

SAÇ EKTİRMEK İÇİN GİTTİ

Ancak oyuncunun, ailesiyle ilgili olarak sorunlardan dolayı değil, saç ektirmek için Paris’e gittiği ortaya çıktı!

KAFA VURMAMASI İSTENDİ

İstanbul’a dönüşte 3 hafta toplara kafa vurmaması istenen yıldız futbolcu, bu kez de sakat olduğunu iddia ederek maçlara çıkmadı ve bireysel idman yaptı.

Haberin Devamı

Ayrıca kulübün haberi olmadan 2 kez Paris’e kontrole gidiyor. Tüm bu yaşananların ardından yeni yönetim, kulüp yetkililerinden de bu durumun onaylanması sonrasında Aboubakar’ı kadro dışı bıraktı.

Yazarlar