Beşiktaş Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi İbra edildi!

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi İbra edildi!

02.12.2023 - 13:19 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübünün olağan idari ve mali genel kurulu gerçekleştiriliyor. Ahmet Nur Çebi yönetimi, 2022 yılı faaliyetleri için idari ve mali açıdan ibra edildi.

Beşiktaşta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi İbra edildi

Beşiktaş'ın olağan idari ve mali genel kurulu bugün gerçekleştiriliyor. Toplantıda daha sonra 1 Ocak 2022 ile 31 Mayıs 2023 arasındaki üç dönem idari ve mali bakımlardan ayrı ayrı üyelerin oyuna sunuldu.

Haberin Devamı

İBRA EDİLDİ
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yönetimi genel kurulda ibra edildi. Çebi yönetimi, 2022 yılı faaliyetleri için idari ve mali açıdan ibra edildi.

Ahmet Nur Çebi yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: Göreve geldiğimiz dönemi hatırlatmak istiyorum. Geldiğimizde birçok sıkıntımız vardı. Ödenmemiş maaşlar vardı. Ben elimden geldiği kadar vazifemi yapmaya çalıştım. O dönemler, çok zor dönemlerdi. Eylül ayı sonunda UEFA'ya verilmesi gereken temiz kağıdı, UEFA'ya yazı yazılarak ekim sonuna ertelenmişti. Göreve geldiğimde UEFA'ya verilmesi gereken temiz kağıdı için önümde 5 gün vardı. O dönem o günün 400 milyon TL olan parayı getirdik ve bu sorunu aştık.

Beşiktaşlı olduğunu söyleyen hiçbir Beşiktaşlının, Beşiktaşlılığını tartışmayalım ve saygı duyalım. Ben 6 yaşında ilkokula giderken önlüğümün altında Beşiktaş forması giyerdim. O günden beri ben Beşiktaş'a aşığım.

Haberin Devamı

4 yıl içerisinde pandemi, depremi süreci geldi. Yorulduk. Helali hoş olsun, Beşiktaş ayakta. Bugün, dünden kalan bir kuruş borcu ödenmemiş yoktur. Bizden alacağı olan bankaların dışında bizim bir borcumuz yoktur. Gelen arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşmayacaklar.

BAŞKANLIK SEÇİMİ YARIN
Beşiktaş Kulübünde 3 Aralık Pazar günü olağanüstü genel kurul yapılacak ve siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçilecek. Kongre üyelerinin oy kullanabilmesi için 21 sandık kurulacak. Genel kurulda 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.

ADAYLARDAN BİRLİK MESAJI
Genel kurulda bir araya gelen başkan adayları Hasan Arat ile Serdal Adalı, birlik mesajı verdi. Adalı, Arat'ın bulunduğu tribüne giderek rakibiyle kucaklaştı. Adalı ile Arat'ın bir araya gelmesine, kongre üyeleri alkışlarla destek verdi.

Ayrıca iki başkan adayı, kongre üyelerini selamlayarak birbirlerine başarı diledi.

 ÜYELİK GİRİŞ ÜCRETİ 20 BİN LİRAYA, YILLIK AİDAT İSE 500 LİRAYA YÜKSELTİLDİ
Üyelik giriş ücreti 20 bin liraya, yıllık aidat ise 500 liraya yükseltildi.

Siyah-beyazlı kulübün BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen olağan idari ve mali genel kurulunda üyelik giriş ücreti ile yıllık aidatın değiştirilmesine ilişkin önerge verildi.

Haberin Devamı

Yapılan oylamanın ardından üyelik giriş ücreti 5 bin liradan 20 bin liraya, yıllık aidat ise 250'den 500 liraya çıkarıldı.

Oy çokluğuyla kabul edilen üyelik giriş ücreti ve yıllık aidat, 1 Haziran 2024'ten itibaren geçerli olacak.

Yazarlar