Beşiktaş Beşiktaş'ta Anderson Talisca gelişmesi! Gözler Arabistan'da

Beşiktaş'ta Anderson Talisca gelişmesi! Gözler Arabistan'da

06.12.2023 - 08:44 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta son dönemde gündem Anderson Talisca... Al Nassr’la transfer önceliği anlaşması yapan siyah-beyazlıların Ocak ayında ilk hamleyi Anderson Talisca için yapması bekleniyor.

Beşiktaşta Anderson Talisca gelişmesi Gözler Arabistanda

Beşiktaş'ta gündem yeniden Anderson Talisca... Beşiktaş'ın 35'inci başkanı seçilen Hasan Arata seçim öncesi Al Nassr ile transfer önceliği konusunda anlaşma sağlamıştı. Siyah-beyazlılarda bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim Anderson Talisca oldu.

Haberin Devamı

GÖZLER ARABİSTAN’DA...

Devre arasındaki transfer döneminin hareketli geçmesi beklenen Arabistan’da kulüplerin, yine yüz milyonlarca Euro’luk anlaşmalara imza atması bekleniyor. Al Nassr’ın da Anderson Talisca’nın bölgesine bir hamle yapması halinde Sambacı’yı göndermeye yeşil ışık yakabileceği konuşuluyor. Beşiktaş’ın önceki başkanı Ahmet Nur Çebi de Talisca için girişimde bulunmuş ancak Al Nassr’dan olumsuz geri dönüş almıştı.

BEŞİKTAŞ KARNESİ

Anderson Talisca, Beşiktaş forması ile toplam 80 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu söz konusu maçlarda 37 kez gol sevinci yaşarken, 14 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Talisca, bu sezon Al Nassr forması ile 17 resmi maçta 17 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 2 kez de asist performansı sergiledi.

Haberin Devamı

 

Yazarlar