Beşiktaş Beşiktaş'ta Atiba gerçeği ortaya çıktı!

Beşiktaş'ta Atiba gerçeği ortaya çıktı!

11.09.2022 - 15:24 | Son Güncellenme:

TFF'nin yabancı kuralına göre kadrosunda en fazla 14 yabancı bulundurması gereken Beşiktaş'ta gözler Atiba'ya çevrildi. Kanadalı ismin sakatlığıyla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Beşiktaşta Atiba gerçeği ortaya çıktı

Spor Toto Süper Lig’de 6. hafta mücadelesinde yarın akşam Başakşehir’i Vodafone Park’ta konuk edecek olan Siyah-Beyazlılar’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yabancı kuralında listeye yazılamayacak ismi belirlemesi gereken siyah-beyazlılarda Atiba'nın sakatlığıyla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

GHEZZAL TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
14 Ağustos’ta Alanyaspor ’la oynanan maçın ardından soğuk algınlığı sorunu ve sonrasında da ayağındaki ağrı sebebiyle formasından uzak kalan Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, dün bireysel olarak çalıştı ve tedavisine de devam edildi.

Yarın akşam Başakşehir’le oynanacak mücadelenin kadrosunda yer almayacak olan Ghezzal’in, idman eksiği sebebiyle cumartesi günü oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında da yüzde 100 hazır olması beklenmiyor. Deneyimli oyuncunun, 2 Kasım’da Fenerbahçe ’yle Vodafone Park’ta oynanacak derbide ise tamamen göreve hazır hale gelmesi planlanıyor.

 

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Ankaragücü mücadelesi öncesinde Ghezzal’ın durumu için, “Ghezzal için biraz sabırlı olmamız gerekiyor, şu anda 1-3 haftalık bir geri dönüş durumu var. Önümüzdeki hafta tahminimce takım idmanlarına geri dönebilir” demişti. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan başarılı oyuncunun menajeri Anoir Faouzi de, “Ghezzal, Beşiktaş’ta hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. Ufak bir sakatlığı var. Atlattıktan sonra çok sevdiği formasına geri dönecek. Taraftarının önünde maça çıkmak için şimdiden sabırsızlanıyor” sözlerini sarf etmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş birbirinden ünlü ve güçlü isimlerle kadrosunu donattı. TFF'nin yabancı kuralına göre kulüpler kadrosunda en fazla 14 yabancı oyuncuyu bulundurabiliyor. Rosier, Masuaku, Saiss, Montero, Welinton, Gedson, N'Koudou, Ghezzal, Dele Alli, Josef, Boyd, Atiba, Redmond, Weghorst ve Muleka ile birlikte 15 yabancı futbolcuyu kadrosunda bulunduran siyah beyazlılar bir ismi elemek zorunda.

BOYD'UN CEZASI VAR

En zayıf halka olarak Atiba Hutchinson görülüyor. Montero ve Welinton, kritik stoper bölgesinde görev yaptıkları ve takıma katkı anlamında potansiyelli oldukları için kadroda bulundurulacak. Aslında Tyler Boyd ilk düşünülen isimdi. Ancak ABD'linin sözleşmesi dondurulursa ödenmesi gereken 250 bin avro cezai şart var. Bu durumda gözler şubat ayında 40 yaşına girecek olan Atiba Hutcinson'a çevriliyor.

Haberin Devamı

ATİBA'NIN İNADI: İLAÇ KULLANMIYOR

Atiba'nın sakatlığı devam ediyor ve bu süreç 20 Kasım'da başlayacak olan Dünya Kupası zamanına kadar devam edecek. Üstelik ilaç kullanmayı reddeden Kanadalı efsanenin tedavisinin bu sebeple daha uzun sürebileceği öğrenildi. Sonuç olarak sözleşmesi dondurulacak isim olarak öne çıkan isim Atiba oldu.

Yazarlar