Türkiye Kupası Beşiktaş'ta Boyko ve Alexis'in lisansı yetişmedi

Beşiktaş'ta Boyko ve Alexis'in lisansı yetişmedi

28.01.2016 - 17:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın yeni transferleri Boyko ve Alexis lisans problemi yüzünden bu akşam kadroda olamayacak. Karşılaşma 20.15'te başlayacak

Beşiktaşta Boyko ve Alexisin lisansı yetişmedi

Ukrayna ve İspanya Federasyonlarından beklenen belgelerin tamamlanmaması sebebiyle lisansları henüz çıkartılamayan Boyko ve Alexis bu akşam oynanacak Türkiye Kupası mücadelesi olan Sivas Belediye maçında yer alamayacak.

Haberin Devamı

Her iki oyuncunun da hafta sonuna kadar lisansının yetişeceği öğrenildi.

Liderlik sınavı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. ve son hafta maçında Beşiktaş bu akşam sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.
Beşikaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nun 6. ve son maçında bugün Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.15’te başlayacak karşılaşmayı hakem Murat Özcan yönetecek.
Beş maçta 10 puan toplayan ve son 16’ya kalmayı garantileyen Kartal, Sivas Belediyespor karşısında sahadan puanla ayrılması halinde gruptan lider çıkacak. Siyah-beyazlılar rakibine yenilmesi halinde ise 1461 Trabzon’a ikili averajda üstün olduğu için grup ikincisi olarak üst tura yükselecek. Beşiktaş, Sivas’ta oynanan ilk karşılaşmayı Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek’in golleriyle 2-0 kazanmıştı.
Yıldızlar sahaya
Süper Lig’in ikinci yarısında Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor’la oynayacağı maçlar olumsuz hava koşulları yüzünden ertelenen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor’la yapacağı karşılaşmaya as kadrosuyla çıkacak.
Yıldız oyuncuların maç eksiğini gidermek isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in; Mario Gomez, Rhodolfo, Beck, Oğuzhan, Sosa, Quaresma ve Gökhan Töre gibi isimleri ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.