Beşiktaş Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan Galatasaray kararı! Milot Rashica bir adım önde

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan Galatasaray kararı! Milot Rashica bir adım önde

19.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Rashica ve Bakhtiyor’un milli maçlardaki performansı derbide orta sahada forma vereceği 3. ismi arayan Burak Yılmaz’ın elini güçlendirdi. Eski takımına karşı oynamak isteyen Kosovalı yıldızın favori olduğu belirlendi.

Beşiktaşta Burak Yılmazdan Galatasaray kararı Milot Rashica bir adım önde

Kartal’da sakatlığı bulunan Salih Uçan, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Salih’in yokluğunda ilk 11’de görev vereceği oyuncuyu belirlemeye çalışırken Milot Rashica ve Bakhtiyor Zaynutdinov milli maçlarda yıldızlaştı.

Haberin Devamı

Kosovalı Rashica, Andorra’yı 3-0 mağlup ettikleri maçta 2 gol, 1 asiste imza attı. Bahktiyor ise Kazakistan’ın Finlandiya’yı 2-1 yendiği karşılaşmaya attığı 2 golle damga vurdu.

Rashica ve Bakhtiyor’un milli maçlardaki başarılı performansı Burak Yılmaz’ı bir hayli mutlu etti. Amir ve Gedson’u derbide ilk 11’de sahaya sürecek olan Yılmaz orta sahada görevlendireceği üçüncü ismi henüz belirlemedi.

Beşiktaşta Burak Yılmazdan Galatasaray kararı Milot Rashica bir adım önde

Siyah-beyazlı hoca; Chamberlain, Rashica veya Bakhtiyor’a 11’de forma verecek. Rashica’yı eski takımına karşı 11’de oynatmanın hesaplarını yapan Burak Yılmaz’ın Bakhtiyor’a da şans tanıyabileceği ifade edildi.

CENK TOSUN GÜVENCESİ

Beşiktaş’ta Rashica ve Bakhtiyor gibi milli maçta yıldızlaşan bir diğer isim Cenk Tosun oldu. A Milli Takım’ın Letonya’yı 4-0 yendiği maçta son bölümlerde oyuna girmesine rağmen 2 gole imza atan Cenk, Galatasaray derbisinde büyük olasılıkla ilk 11’de sahaya çıkacak. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’ın form tutan deneyimli golcüyü sol kanatta görevlendirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Burak Yılmazdan Galatasaray kararı Milot Rashica bir adım önde

Cenk Tosun, Galatasaray derbilerindeki başarısıyla da öne çıkıyor. Milli futbolcu şimdiye kadar Galatasaray’a karşı 18 maça çıktı, 6 gol attı. Cenk geçen sezon deplasmanda 2-1 kaybettikleri maçta siyah-beyazlı ekibin tek golünü kaydetmişti.

2400 BEŞİKTAŞLI TRİBÜNDE

Galatasaray-Beşiktaş derbisini siyah-beyazlı taraftarlar da statta izleyebilecek. İstanbul Valiliği, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında cumartesi günü RAMS Park’ta oynanacak dev karşılaşmada 2 bin 400 Beşiktaş taraftarının yer alabileceğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, “İl Spor Güvenlik Kurulu, 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçına 2 bin 400 rakip seyircinin de alınmasına karar verdi. Deplasman takımı seyircileri, toplu olarak maçın oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’a giriş yapabilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Yazarlar