Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos'un en kritik sınavı! Tepki çekincesi

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un en kritik sınavı! Tepki çekincesi

02.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı öncesi herkes diken üstünde duruyor. Hem yönetim hem oyuncular hem de Santos risklerle dolu bir sınava çıkacak. Siyah-beyazlılar olası puan kaybı halinde yoğun bir tepkiden çekiniyor.

Beşiktaşta Fernando Santosun en kritik sınavı Tepki çekincesi

Trendyol Süper Lig’de Fernando Santos yönetiminde çıktığı son 3 maçta 8 puan kaybeden Beşiktaş pazar günü evinde ezeli rakiplerinden Trabzonspor’la oynayacağı karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılarda kritik müsabaka öncesi herkes adeta diken üstünde duruyor. Hem yönetim hem oyuncular hem de Fernando Santos risklerle dolu bir sınava çıkacak. 

Siyah-beyazlı taraftarlar gerçekleşmeyen transferler yüzünden yönetime, başarısız sonuçlar nedeniyle oyuncular ve Santos’a bir hayli tepkili. Kartal’da bu nedenle tüm hesaplar üç puan için yapılıyor. Siyah-beyazlılar olası puan kaybı halinde yoğun bir tepkiden çekiniyor.

Trabzonspor’la üçüncülük mücadelesi veren Beşiktaş kritik karşılaşmayı kazanması halinde haftalar sonra rahat bir nefes alacak. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular taraftarla barışarak geleceğe umutla bakmaya başlayacak. Puan kaybı durumunda ise tepkilerin ve eleştirilerin dozu biraz daha artacak.

Haberin Devamı

CARVALHO BEKLEYİŞİ

Bailly, Rosier ve Onana ile yollarını ayırırken sadece Svensson’u kadrosuna katan Beşiktaş’ta ön libero ve stoper arayışı sürüyor. Ön liberoda öne çıkan isim William Carvalho oldu. Siyah-beyazlılar, Fernando Santos’un Portekiz Milli Takımı’ndan eski öğrencisi olan Carvalho için Real Betis’le pazarlıklara devam ediyor.

Kartal 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Carvalho sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a davet edilecek.

MİSAFİR TARAFTAR YOK

Beşiktaş Kulübü, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı doğrultusunda, Trabzonspor taraftarlarının pazar günü Tüpraş Stadı’nda oynanacak maçta yer alamayacağını duyurdu. Bordo-mavili seyircilerin stada giremeyecek olmaları nedeniyle 404, 405 ve 406 numaralı blokların Beşiktaşlı taraftarlar için satışa sunulduğu da ifade edildi.

Yazarlar