Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos'un kredisi tükeniyor!

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un kredisi tükeniyor!

18.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Antalyaspor’a yenildiği maçtan sonra, “İstifa etmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum” açıklamasını yapsa da deneyimli hocanın geleceği ciddi biçimde sorgulanmaya başlandı.

Beşiktaşta Fernando Santosun kredisi tükeniyor

Beşiktaş, Galatasaray ve Gaziantep FK’nın ardından Antalyaspor’a da yenilerek taraftarını şoka uğratırken, Teknik Direktör Fernando Santos bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.

Haberin Devamı

Sol bekte Emrecan Terzi’yi, orta sahada Amartey’i görevlendiren Portekizli hoca, Semih Kılıçsoy’u yine sol kanatta oynattı. Devreyi 2-0 geride kapatan Beşiktaş ikinci yarıdaki etkili futboluna rağmen son saniyelere 2-1 geride girdi. Rashica’nın kaçırdığı penaltı maçın finali oldu ve siyah-beyazlılar sahayı puansız terk etti.

Fernando Santos bu yenilgiyle kredisini biraz daha azalttı. Maçtan sonra, “İstifa etmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum” açıklamasını yapsa da deneyimli hocanın geleceği ciddi biçimde sorgulanmaya başlandı.

Buna göre Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanması bile Santos’un görevine devam etmesini garanti altına almayacak. Siyah-beyazlılar ligdeki sıralama ve takımın genel performansına göre 69 yaşındaki çalıştırıcı hakkında bir karara varacak. Karar olumsuz olursa sezon sonu Santos’la yollar ayrılacak. Beşiktaş’ın kupayı kazanması ve kalan lig maçlarında iyi performans sergilemesi halinde ise deneyimli teknik adamla yola devam edilecek.

Yazarlar