Beşiktaş Beşiktaş'ta Gedson Fernandes gelişmesi! Ayrılık kararı

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes gelişmesi! Ayrılık kararı

16.06.2023 - 14:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın orta alandaki dinamosu, gelecek sezon için kararını kesin olarak verdi. Şenol Güneş'in takımda kalmasını istediği 24 yaşındaki oyuncu bavulunu toplamaya hazırlanıyor.

Beşiktaşta Gedson Fernandes gelişmesi Ayrılık kararı

Beşiktaş'ın orta alandaki dinamosu, gelecek sezon için kararını kesin olarak verdi. Şenol Güneş'in takımda kalmasını istediği 24 yaşındaki oyuncu bavulunu toplamaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Beka Beka iddiası

Beşiktaş’ta ön libero adayları için hazırlanan liste her geçen gün kabarıyor! Son olarak gündeme Fransız ekibi Nice’in formasını giyen Alexis Beka Beka geldi. 22 yaşındaki ön libero için Beşiktaş dışında birçok takımın devrede olduğu öne sürüldü. Nice ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Beka Beka için fiyat sorulacak. Ancak bu transferin maliyet nedeniyle gerçekleşme ihtimalinin bir hayli zor olduğu öğrenildi.

Beşiktaşta Gedson Fernandes gelişmesi Ayrılık kararı

Kondogbia zora girdi

Kondogbia transferinde uzun bir süredir çıkmaza girilmesi sonrasında bu bölge için rota yine Ajax olacak. Daha önce Galatasaray’ında çok istediği Florian Grillitsch için nabız yoklanacak. Kırmızı-Beyazlı kulübü ile kontratı sona eren 27 yaşındaki futbolcu ile temasa geçilecek. Avusturyalı futbolcuyu şimdiye kadar Werder Bremen’inde istediği öğrenildi. Yönetimin hedefi ise iki oyuncuyu bitirmek ve bu bölgedeki problemleri gidermek.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Gedson Fernandes gelişmesi Ayrılık kararı

Galatasaray bonservisini alamadı

Benfica altyapısından yetişen, 2020'de yani 21 yaşındayken Tottenham'a kiralanan ve o dönem bonservis bedeli için 120 milyon Euro gibi rakamlar istenen Gedson Fernandes, İngiliz ekibinden Ocak ayında Portekiz'e dönmüş ve 2020-21 sezonu ikinci yarısında Sarı-Kırmızılı formayı giymişti. Sürpriz bir şekilde Galatasaray'a imza atan genç orta saha iyi bir performans sergilese de Cim Bom yıldız ismin bonservisini alamamıştı.

Beşiktaşta Gedson Fernandes gelişmesi Ayrılık kararı

Yüzde 50'si 6 milyon Euro

2021-22 sezonu devre arasında Beşiktaş ile Galatasaray, Gedson Fernandes için yarışmış ve Siyah-Beyazlılar, başarılı oyuncuyu ezeli rakibinin elinden kapmıştı. Bonservisinin yüzde 50'sini 6 milyon Euro'ya alan Beşiktaş yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle o zaman Gedson'u sürpriz bir şekilde Çaykur Rizespor'a kiralamıştı.

Sezon başında döndü

Bu sezon başında Kara Kartal'a dönen ve ilk kez Siyah-Beyazlı formayı giyen 24 yaşındaki futbolcu sürekli oynasa da eleştiriliyordu. Yıldız oyuncu son 3 haftada adeta uçuşa geçti. Adana Demir maçını 1 gol, 1 asistle tamamlayan Gedson Fernandes, Kasımpaşa karşısında da aynı tarifeyi uygulamıştı.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes kesin olarak ayrılmak istiyor

Beşiktaş'ın, özellikle 2022/23 sezonunun ikinci yarısında performansını gözle görülür ölçüde yükselten yıldız oyuncusu Gedson Fernandes, bu yaz transfer döneminde kesin olarak takımdan ayrılmak istiyor.

Portekizli orta sahanın takımda kalmasını isteyen Şenol Güneş, oyuncusunun ikna edilmesini istiyor. Ancak Gedson, önümüzdeki sezon Avrupa'nın önde gelen ekiplerinden birisinde oynamayı kafasına koydu. Özellikle İtalyan takımlarından büyük bir ilgi gören 24 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta kalmayı düşünmüyor.

Beşiktaşta Gedson Fernandes gelişmesi Ayrılık kararı

Yazarlar