Beşiktaş Beşiktaş'ta Ghezzal’dan sonra Weghorst şoku!

Beşiktaş'ta Ghezzal’dan sonra Weghorst şoku!

17.10.2022 - 16:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta Wout Weghorst'tan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip Hollandalı golcünün sağlık durumu hakkında açıklama yayınladı.

Beşiktaşta Ghezzal’dan sonra Weghorst şoku

Süper Lig'de Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta sakatlık şoku peş peşe yaşandı. Ghezzal'ın ardından Weghorst'tan da kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Trt Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ta Trabzonspor maçında adale sakatlığı yaşayan Wout Weghorst, Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek. 

Beşiktaş'ta şu ana kadar 10 maçta sahaya çıkan 30 yaşındaki golcü, 3 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

GHEZZAL DA SAKATLANDI
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, 7 maç sonra Trabzonspor müsabakasında ilk 11'de yer aldı.

Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yaşadığı sakatlıktan sonra 5 maçta kadroya giremeyen tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ve Giresunspor maçlarında ise oyuna sonradan girmişti.

Öte yandan Trabzonspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan tecrübeli futbolcu, 45. dakikada sakatlık yaşadı. Oyuna devam edemeyen Ghezzal, yerini Nathan Redmond'a bıraktı.

Trabzonspor maçında sakatlanan Rachid Ghezzal'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi. Yıldız futbolcu en az 10 gün sahalardan uzak kalacak. Bu sezon Süper Lig'de 5 karşılaşmada forma giyen Rachid Ghezzal, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Rachid Ghezzal ile Wout Weghorst’un sağlık durumları hakkında resmi internet sitesinden açıklama yayınladı. Ghezzal'ın MR görüntülemesinde sol uyluk üst adalesinde gerilme ve kanama saptandığı, Wout Weghorst’un ise uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde: "Futbol A Takımımızın Trabzonspor ile oynadığı müsabakanın 44. dakikasında sol uyluğunda ağrı hissederek müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Rachid Ghezzal’ın yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk üst adalesinde (rectus femoris) gerilme ve kanama saptanmıştır. Aynı müsabakanın ardından sol uyluk iç kısmında ağrı hisseden oyuncumuz Wout Weghorst’un uyluk iç adalesinde (adductor brevis) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Rachid Ghezzal ile Wout Weghorst’un tedavilerine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Haberin Devamı