Futbol Beşiktaş'ta ilk yolcu

Beşiktaş'ta ilk yolcu

10.05.2013 - 07:34 | Son Güncellenme:

Başkan Fikret Orman açıkladı...

Beşiktaşta ilk yolcu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TRT Spor’da yayınlanan "Basın Tribünü" adlı programa konuk oldu. Fikret Orman, Alman futbolcu Roberto Hilbert ile sezon sonunda yolların ayrılacağını açıkladı...

Haberin Devamı

Fikret Orman son günlerde çok konuşulan sportif direktörlük konusuna da açıklık getirdi: "Futbol geniş ve sorumlulukları yüksek bir alan. Sportif direktörle çalışmak şart. Ama şu ana kadar kimseyle anlaşmış değiliz. Birçok kişiyle konuştuk. Önder Özen de onlardan biri. Biz halka açık bir şirketiz. Birisiyle anlaşırsak bunubildiririz."

"Fernandes'i kazanmamız lazım ama beraber konuştuktan sonra bu konuda karar vereceğiz. Beşiktaş'ın belirli bir stratejisi ve ahlak sınırları var. Fernandes çok kabiliyetli. Fakat bizim de rahatsızlık duyduğumuz konular var. Sezon sonu konuşacağız."

"Her hafta 'Samet Aybaba gidecek mi kalacak mı?' sorusuna cevap vermekten sıkıldım. Bizim de onun da vermiş olduğumuz hatalı kararlar var. Sezon sonunda oturur karar veririz."

Haberin Devamı

"İbrahim Altınsay benim çok sevdiğim, saydığım bir ağabeyimdir. İbrahim Altınsay yeni yönetim karmaşasından dolayı çabuk pes etti. Ben durumu toparlayabilirdim ama mesele medyaya düşünce geri dönmedi. Tamer Kıran ve İbrahim Altınsay arasında bir problem yok."

" Hilbert ile sözleşme yenilemeyeceğiz. Bazı mevkilerde yerliye dönme stratejimiz var."

"2010 seçiminde karşı karşıya kalıp birbiriyle rekabet eden ekipler şimdi bir araya geldiler, anlamıyorum. Çıkın aday olun."

"Oyuncularımız arasında çok büyük ücret farklılıkları vardı. Bizim de sezon başında amacımız bu farkı kapatmaktı. Rakiplerimizin de borçları var ama gelirleri bize göre 100 milyon lira fazla."