Beşiktaş Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma sürprizi! Fernando Santos ile görüşecek

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma sürprizi! Fernando Santos ile görüşecek

09.01.2024 - 19:17 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Fernando Santos ile sözleşme imzalanmasının ardından Portekiz basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Fernando Santos'un Ricardo Quaresma ile görüşeceği kaydedildi.

Beşiktaşta Ricardo Quaresma sürprizi Fernando Santos ile görüşecek

Fernando Santos ile sözleşme imzalayan Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların eski yıldızı Ricardo Quaresma'nın yeniden geri dönme olasılığının yüksek olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

O Jogo'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlılarla görüşmelerde bulunduğu aktarıldı. Siyah-beyazlılarda yeni teknik direktör Fernando Santos'un Ricardo Quaresma ile bir görüşmede bulunacağı vurgulandı.

Ricardo Quaresma'nın 2016 Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaşan Portekiz Milli Takımı'nın kadrosunda yer aldığı kaydedildi.

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Ricardo Quaresma daha sonra Barcelona, Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş, Al Ahli, Kasımpaşa ve Vitoria Guimaraes formaları giydi.

Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Ricardo Quaresma, 38 gol attı ve 77 asist üretti. 40 yaşındaki eski futbolcu, Beşiktaş'ta 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Haberin Devamı