Beşiktaş Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi

Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi

11.04.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon savunmasına lider stoper dahil etmek isteyen kurmayların ilk hedefinin yeniden Stefan Savic olduğu öğrenildi. Samet Aybaba'nın listesindeki sıralama netlik kazandı.

Beşiktaşta rota yeniden Stefan Savice döndü Mats Hummels beğenilmedi

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Almanya'da Borussia Dortmund'un Stuttgart ile oynadığı maçı tribünde takip eden Samet Aybaba'nın raporunu hazırladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transferdeki bir numaralı hedefinin yeniden Stefan Savic olduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Samet Aybaba'nın Salih Özcan'ı izlemek için gittiği Borussia Dortmund - Stuttgart maçında Mats Hummels'ın da durumunu takip ettiği kaydedildi. 35 yaşındaki Alman futbolcunun performansının Samet Aybaba tarafından yeterli bulunmadığı aktarıldı.

Samet Aybaba'nın transfer listesinde Mats Hummels'ın son sıraya çekildiği vurgulandı. Siyah-beyazlıların transfer listesindeki Stefan Savic'i yeniden gündemine aldığı kaydedildi.

33 yaşındaki futbolcunun ikna edilmesi halinde Atletico Madrid'in transferde kolaylık sağlamasının beklendiği öğrenildi. Stefan Savic bu sezon Atletico Madrid'de 28 maça çıktı ve 2028 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Karadağlı savunmacının Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Stefan Savic'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

BSK Borca altyapısında yetişen Stefan Savic daha sonra Partizan, Manchester City ve Fiorentina'da oynadı. Atletico Madrid, 2015-2016 sezonu başında Stefan Savic'i 12 milyon euro bedelle transfer etti.

33 yaşındaki Stefan Savic, Karadağ Milli Takımı'nda 74 müsabakada forma şansı buldu. Başarılı oyuncu bu karşılaşmalarda 9 gol sevinci yaşadı.