Beşiktaş Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Ricky Quaresma'ya kanca! 'Takip ediyoruz'

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Ricky Quaresma'ya kanca! 'Takip ediyoruz'

18.02.2024 - 18:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Ricardo Quaresma ve oğlu Ricky Quaresma'nın kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımları cevapladı.

Beşiktaşta Samet Aybabadan Ricky Quaresmaya kanca Takip ediyoruz

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Ricardo Quaresma'nın oğlu Ricky Quaresma'nın kendisine dair yaptığı paylaşıma cevap verdi.

Haberin Devamı

Quaresma'nın kendisi için çok büyük yetenek olduğunu belirten Samet Aybaba, "Ben de anlayamadım neden Quaresma ile birlikte gündem olduk. Benim için Quaresma çok büyük bir yetenek. İyi bir Beşiktaşlı" dedi.

Duhuliye'ye konuşan Samet Aybaba, Fikret Orman döneminde Ricardo Quaresma'yla ilgili yaşadığı bir olayı anlattı: "FEDA döneminde yönetimden Ahmet Kavalcı ile birlikte Fikret Orman ile bir araya geldik. O gün Kavalcı ile birlikte kadro dışı kalan Quaresma’nın takıma geri dönmesi için başkanı ikna etmeye çalışıyorduk. Takım sezona iyi başlamıştı. Bu kadroya Quaresma’yı dahil etsek 'şampiyonluk şansımız daha da artar' demiştik. Ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Ricardo Quaresma'nın oğlu Ricky Quaresma'nın durumunu takip ettiklerini belirten Samet Aybaba, "Ben Quaresma karşıtı birisi olsam o gün niye gidip geri dönmesi için çaba harcadım. Ama Quaresma artık 40 yaşında. Bize çok önemli katkıları oldu. Beşiktaş tarihindeki önemli isimlerden biri oldu. Biz artık Ricardo Quaresma’yı değil oğlu Ricky Quaresma’yı takip ediyoruz. Babasından sonra oğlunu da Beşiktaş’ta futbol oynamasını tüm Beşiktaşlılar gibi ben de isterim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Samet Aybaba son olarak şu sözleri dile getirdi: "Beşiktaş’ta oynamış ve taraftarın sevgilisi olmuş tüm futbolcuları bizler de seviyoruz. Ama futbol böyle bir şey. Birileri gidecek birileri gelecek."