Beşiktaş Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı! Sportif Direktör harekete geçti

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a bir talip daha çıktı! Sportif Direktör harekete geçti

08.03.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy için bir Avrupa devinin daha harekete geçtiği iddia edildi. Siyah-beyazlıların 18 yaşındaki genç yeteneği için kilit ismin devreye girdiği aktarıldı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya bir talip daha çıktı Sportif Direktör harekete geçti

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Semih Kılıçsoy'a bir Avrupa devinin daha kanca attığı öğrenildi. 18 yaşındaki santrfor için dünyaca ünlü sportif direktörün devrede olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

İspanyol basınından El Gol'ün haberine göre; Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy için Atletico Madrid devreye girdi. 18 yaşındaki santrfor için Sportif Direktör Andrea Berta'nın talimat verdiği belirtildi.

Andrea Berta'nın talebi sonrası Atletico Madrid'in gözlemcilerinin Beşiktaş'ın genç santrforu Semih Kılıçsoy'u izlediği kaydedildi.

18 yaşındaki santrforun İspanyol devi tarafından izlenmeye devam edileceği belirtildi.

18 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş formasını 25 maçta terletti. Semih Kılıçsoy bu karşılaşmalarda 10 gol sevinci yaşadı. 18 yaşındaki santrfor takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. U19 Milli Takımı'nda 6 müsabakada şans bulan Semih Kılıçsoy, rakip fileleri 5 kez havalandırdı.