Beşiktaş Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç açıklaması! 'Umarım ciddi bir şey olmaz'

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç açıklaması! 'Umarım ciddi bir şey olmaz'

12.03.2023 - 22:07 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç'la ilgili gelen sorulara cevap verdi.

Beşiktaş'ın Başakşehir'i deplasmanda 2-0'lık skorla geçtiği müsabaka sonrası Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam, müsabaka gösterdikleri performansa dair şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Eksiden bakarsanız eksiyi, artıdan bakarsanız artıyı görürsünüz. Nereden baktığınıza bağlı. Başakşehir inşallah çeyrek finale kalır. Rakibin de iyi taraftarları vardı. Rahat oynamadı, hatalar yaptık. İkinci yarı golleri atsak, daha farklı bitecekti. O bir hata. En önemli hatamız, hücuma çıkarken pas hatalarımız. Beşiktaş'a ters gelen bir rakiple oynadık. Bu dönemde oynamak belki avantajdı. Oyuncuların kazanmak istekleri geçen hafta ve bu hafta sahaya yansıdı. Hepsine teşekkür ediyorum."

Şenol Güneş puan kaybı olması halinde üzüleceklerini dile getirdi ve "Her takımda aksamalar oluyor. Yenilseydik, üzülürdük. Rakip pozisyona girmeden puan kayıpları da yaşadık" açıklamasını yaptı.

Vincent Aboubakar'ın performansını değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Vincent Aboubakar attığı golle oyuna çok büyük renk kattı. İkinci yarı goller kaçırdı. Yüksek tempoda olmayan, oyun akışı iyi olmayan, 2-0'a rağmen rakibi ortak ettiğimiz bir oyun oldu. Vincent Aboubakar fiziksel olarak geride başladı. Geldiği günden beri çalışıyor. Benim oyuncum, onun hocası Rigobert Song. Eksiğini biliyor, bocaladı. Daha iyi bir Aboubakar olacak" dedi.

Haberin Devamı

Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç hakkında da konuşan Şenol Güneş, "Maxim iyi geliyor. Rachid Ghezzal sanırım tamamen düzelir. İyi durumda, risk almadık. Eldeki oyuncularla karma yapacağız. Bir, iki oyuncu ile daha da zenginleşiriz. Tayyip Talha Sanuç'un dizine bir darbe geldi. Kontroller yapılmadan bir şey diyemeyiz. Umarım ciddi bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar