Beşiktaş Beşiktaş'ta stoper harekatı! 1 Ağustos transfer haberleri

Beşiktaş'ta stoper harekatı! 1 Ağustos transfer haberleri

01.08.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

Siyah Beyazlı takım transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Atınç Nukan'ın sakatlanmasının ardından transferde önceliği stoper bölgesine veren Beşiktaş'ta Inter'li Gary Medel, Domagoj Vida, Mangala isimleri ön plana çıkıyor. Öte yandan kanat ve forvet transferi konusunda da temaslarını sürdüren Beşiktaş Hollanda basınına göre Lens'i transfer etti. Forvet konusunda ise hala en güçlü aday Negredo

Beşiktaşta stoper harekatı 1 Ağustos transfer haberleri

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş'ta gözler stoper transferine çevrildi. Son olarak Atınç Nukan'ıın sakatlanması ve büyük ölçüde sezonu kapatmış olması Kara Kartal'da transfer politikasının değişmesine neden oldu. Transferde önceliği stoper bölgesine veren Beşiktaş'ta öne çıkan isimlerin başında Gary Medel, Mangala, Vida gibi tecrübeli isimler yer alıyor. 1 Ağustos Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Haberin Devamı

Beşiktaş Demba Ba'yı bekliyor!

Golcü, stoper ve kanat oyuncusu arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın transferde izleyeceği yol haritasını Demba Ba’dan gelecek rapor belirleyecek.

Fibula kemiğinde stres kırığı belirlenen ve haziran ayı başında başarılı bir ameliyat geçiren Senegalli golcü Demba Ba'nın durumu bu hafta sonuna kadar kesinlik kazanacak. Çin kulübü Shanghai Shenhua ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Demba Ba’nın sağlığına kavuştuğu ortaya çıkarsa siyah-beyazlı yönetim, başarılı oyuncuyu bedelsiz kiralamak için hemen düğmeye basacak.

Beşiktaşta stoper harekatı 1 Ağustos transfer haberleri

Beşiktaş, Demba Ba’yı bonservis ödemeden kadrosuna katmayı başarırsa stoper ve sağ kanat takviyesi konusunda rahat bir nefes alacak. Marcelo’dan gelen 7 milyon euro bonservisi stoper ve kanat oyuncusu için kullanacak olan siyah-beyazlı yönetim ilk planda Wilfried Bony ve Jeremain Lens için somut adımlar atacak. Bu oyuncuların kulüpleri ile anlaşma sağlanamazsa listedeki diğer oyuncularla pazarlık masasına oturulacak.

Haberin Devamı

Gary Medel operasyonu.

Kara Kartal, Atınç’ın uzun süreli sakatlığının ardından önceliğini stoper transferine verdi. Şili’li Medel ile anlaşıldı, İnter’e 2 milyon euro önerildi.

Beşiktaşta stoper harekatı 1 Ağustos transfer haberleri

Siyah-beyazlılarda transfer harekatı sürüyor... Gündeme gelen son isim eski gözdelerden Gary Medel. Atınç Nukan'ın sol diz ön çapraz bağlarının kopmasıyla 6 ay sahalardan uzak kalması, Kartal'ın planlarını sekteye uğratmıştı. Beşiktaş, forvet, kanat ve stoper transferleri arasında önceliği savunmaya verdi. İnter'in gözden çıkardığı Şili'li futbolcuyla anlaşma sağlandı. Boca Juniors'ın yakından ilgilendiği tecrübeli futbolcu 'direkt Şampiyonlar Ligi' kozuyla kolaylıkla ikna edildi. 29 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'ın teklifine 'evet' derken iş kulüplerin anlaşmasına kaldı.

HEM STOPER HEM ÖN LİBERO

Gary Medel'in, İnter ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. İtalyan ekibi normalde 10 milyon euro'nun üzerinde değeri olan futbolcusunu, elden çıkarmak istediği için çok daha düşük rakamları kabul ediyor. Siyah-beyazlılar da Medel için kasasından sadece 2 milyon euro çıkarmak istiyor. İnter'e de bu rakam önerildi. Medel 1.71'lik boyuna rağmen çok beğenilen bir stoper. Sağ ve sol stoperde oynayabilen Gary Medel ayrıca ön libero mevkiinde de görev yapıyor. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Beşiktaş Jeremain Lens'i transfer etti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. TFF'nin Şenol Güneş'e Milli Takım'da 4 maç için teknik direktörlük teklifi yapmasının ardından bir gelişme de transferde yaşandı.

Beşiktaşta stoper harekatı 1 Ağustos transfer haberleri

Hollanda'nın Voetbal International dergisi, geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Jeremain Lens'in Beşiktaş'a transfer olduğunu öne sürdü. Haberde siyah-beyazlıların ezeli rakiplerinden Fenerbahçe'de de oynadığı kaydedilen Lens'in bir dönem Hollanda'da top koşturan Ryan Babel, Oğuzhan Özyakup ve Aras Özbiliz gibi futbolcularla oynayacağı kaydedildi.

Bonservisi İngiltere ekiplerinden Sunderland'de bulunan Lens, kırmızı-beyazlılarla geçirdiği hazırlık kampında iyi bir görüntü çizmiş ve attığı gollerle dikkat çekmişti.

Beşiktaş'ta ibre yeniden Negredo

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Real Betis karşılaşması ile İspanya kampını tamamlarken, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah beyazlıların transferde önceliği forvet ve kanat oyuncusuna verdiği öğrenildi.

Beşiktaş, forvet transferi için geçtiğimiz günlerde Alvaro Negredo ile biraraya gelmiş ancak görüşmeden sonuç çıkmamıştı.

Beşiktaşta stoper harekatı 1 Ağustos transfer haberleri

Yaşanan bu gelişmenin ardından siyah beyazlı yönetim, Futbolcu temsilcisi Ahmet Bulut'u görevlendirdi.

Bulut, Valencia kulübünün yöneticileri ile görüşeceği ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi.

Kanat transferi konusunda ise Siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması Jeremain Lens ile her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ın Lens tranferi için Sunderland Kulübü ile görüştüğü ve İngiliz temsilcileriyle fiyat konusunda henüz anlaşamadıkları öğrenildi (bEINSPORTS)