Beşiktaş Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri...

Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri...

29.05.2018 - 14:23 | Son Güncellenme:

Milliyet muhabiri Serdar Sarıdağ Skorer TV'de Beşiktaş'ta transfer gündemini yorumladı.

Beşiktaşta transfer gelişmeleri...

Milliyet muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Beşiktaş'ta transferde yaşanan gelişmelerini aktardı...

Haberin Devamı

İşte Sarıdağ'ın sözleri: "Tecrübeli futbolcular, Şampiyonlar Ligi vitrin olduğu için oraya ligden fazla motive oldu. Türk hocalarda her şey benim kontrolümde olsun anlayışı var. Bu takım aynı kadro sezona başlasın, dersiniz ki Beşiktaş favori. Beşiktaş gibi kadrosu olan bir takımın bana göre Nisan'da ligi bitirmesi gerekiyordu. Talisca net söylüyorum, çok iyi futbolcu, iyi golcü. Talisca 10 numarayı oynayınca Oğuzhan ve Tolgay'ı kaybettin. Önümüzdeki sezonda pas oyununa geri dönmek zorundasın. Pas oyunu oynarsa, takviye de yaparsa bu takım ligin önemli favorisi olur.

Transfer gelişmeleri

"Yusuf Şimşek bir teknik direktör aynı zamanda. Futbol bilgisi çok iyi. İyi bir isim bana göre. Ama Şenol hoca daha onaylamadı. İstiyor mu istemiyor mu o da belli değil. Şenol hocanın kendi ekibi var. Yusuf Şimşek dışında başka bir isim de konuşuldu. Onun için erken. Yazsan ortalık karışır. Hala gündemde olan bir isim. Yardımcı olarak en iyi isim bana göre Guti Hernandez olmalı. Alt yapı koordinasyonunu da sağlayabilir. Gündemde yok da bunu hep söylüyorum.

Haberin Devamı

Başkan'ın Talisca ile ilgili son bir hamlesi var

Beşiktaş yönetimi, Talisca meselesini kapatmış değil. Bu işle ilgilenen isim Başkan Fikret Orman. Talisca için Roma ve Manchester United devrede. Başkan'ın son hamlesi bence çok iyi hamle. Birkaç gün var. 48 saat içinde belli olur.

Opare ismi yeniden gündeme geldi

Opare ismi yeniden gündeme geldi. Çünkü orada alternatif isim olarak gündemde. Hepsi planlama aşamasında. Yarın Beşiktaşlı futbolculardan birine 15 milyon euro gelirse işler değişir. Negredo-Monaco haberleri bana garip gelmiyor. Yazılanlar-çizilenler planlama aşamasında. 80 milyon euro gideri 55 milyon euroya düşürecekler. Avrupa Ligi için bu kadro zaten yeterli. Beşiktaş şu anda büyümesini durdurdu.

Beşiktaş, Love'un bonservis bedelini 6-7 milyon euro olarak belirledi

Love'dan iyi bir bonservis bedeli kazanabilir. Bonservis bedelini Beşiktaş, 6-7 milyon euro olarak belirledi. Ne olursa olsun Beşiktaş'ın birinci forveti. Bazı yöneticiler Larin'e Demba Ba'nın gençliği diyorlar. Son vuruşları çok soğukkanlı. Daha Beşiktaş'ta kamp yapacak. Burak Yılmaz, Demba Ba olursa, Şenol Güneş ikisinden birini Larin'le çift forvet oynatacak. Atiba'nın yaşı ilerledi. Atiba'yı kenara çekme durumu sözkonusu. Forvetin arkasında pas oyunu yapan bir 10 numara. Mecburen bir sistem değişikliğine gideceksiniz. Talisca'nın gitmesi göreceksiniz Beşiktaş'ın hayrına olacak.

Haberin Devamı

Fernandes, Beşiktaş'a yöneldi

Fernandes Beşiktaş'a yöneldi. Gelmek istiyor. Sosa da yöneldi. Ama Sosa'nın olma ihtimali yok. Çünkü Şenol hocayla sıkıntılı ayrıldı. Bernard'ı transfer etmek için çok uğraşıyorlar. Burak Yılmaz ve Emre Akbaba ile Beşiktaş yönetimi ciddi olarak ilgileniyor. Emre Akbaba ve Serdar Gürler gibi isimler çok katkı sağlar.