Beşiktaş Beşiktaş'ta Ümraniye'ye bahar geldi!

Beşiktaş'ta Ümraniye'ye bahar geldi!

02.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş taraftarıyla takım barıştı. Bu sezon lige çok erken havlu atan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Fernando Santos’un gelişi sonrasında takıma güvenmeye başladı.

Beşiktaşta Ümraniyeye bahar geldi

Son 6 resmi maçta sadece bir gol yiyen ve hiç mağlup olmayan Kartal’da siyah-beyazlılar dün, takımı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde ziyaret ederek, moral verdi. Futbolcular ve teknik ekibe çiçek ve tatlı ikram eden taraftar, yaklaşık 15 dakika sonra polis korteji eşliğinde tesislerden ayrıldı.

Haberin Devamı

Tezahüratlarla tesise alınan siyah-beyazlılar, Galatasaray maçı öncesinde takımlarının yanında olduklarını gösterdi. Derbide yarın tribünleri dolduracak olan taraftar, bilet bulmakta büyük güçlük çekti. 40 bin Beşiktaşlı bilet konusunda şanslı olurken, onlardan daha fazla bir bölümü ise biletsiz kaldı.

Ümraniye’nin kapılarını bir gün önce basına açan Teknik Direktör Santos, dün de taraftarı ağırlayarak, kendilerine ihtiyacı olduğunu gösterdi.

13 YILLIK BEKLEYİŞ

Yabancı teknik direktörler yönetiminde Galatasaray’a karşı son galibiyetini Alman çalıştırıcı Bernd Schuster yönetiminde 2010-2011 sezonunda deplasmanda 2-1’lik skorla elde eden Beşiktaş, 13 yıl sonra Fernando Santos ile bir ilki yaşamak istiyor.

Haberin Devamı

Schuster’in 28 Kasım 2010’da deplasmandaki maçta 2-1’lik galibiyetinin ardından Kartal’ı çalıştıran yabancılardan Carlos Carvalhal 1 beraberlik, 1 yenilgi alırken, Slaven Bilic ise 4 mücadelenin 1’i hükmen olmak üzere tamamını kaybetti.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Galatasaray derbisinin olduğu gün olan 3 Mart, Beşiktaş açısından ayrı bir önem taşıyor. Siyah-beyazlılar, kuruluş yıldönümüne denk gelen dev maçta 121. doğum gününü kutlayacak.

Siyah-beyazlı yönetim, aynı gün Beşiktaş’ın kurucularının mezarlarını ziyaret ederek saygı duruşunda bulunacak. Karşılaşmada da çeşitli etkinliklerin olması bekleniyor.

Yazarlar