Beşiktaş Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Chelsea örneği! Batshuayi'yi eleştirdi

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Chelsea örneği! Batshuayi'yi eleştirdi

30.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, basınla buluştuğu iftar yemeğinde takımda oturtmak istediği 3’lü defans hattını savundu, “Chelsea üçlü savunma ile kupalar kazandı. Önümüzde örnekler çok. Yeter ki, sisteme göre kadro yapınız olsun” dedi.

Beşiktaşta Valerien Ismaelden Chelsea örneği Batshuayiyi eleştirdi

Teknik Direktör Valerien Ismael düzenlenen iftar yemeğinde Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile basın mensuplarını ağırladı. Fransız çalıştırıcı önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Öncelikle takımda oturtmak istediği üçlü defans hattını savundu Ismael. Fransız çalıştırıcı, “Yeni sistemin eleştirilmesi normal. Bazı şeyler bin anda olmaz. Ancak Chelsea üçlü savunma ile Avrupa şampiyonluğunu kazandı. Böyle örnekler çok. Yeter ki, sisteme göre kadro yapınız olsun” değerlendirmesinde bulundu.

Transfer dönemi için de Valerien Ismael şu ifadeleri kullandı: “Sörloth’un Süper Lig tecrübesi olması önemli. Alınan Gedson Fernandes var. Yüreğini ortaya koyacak, her şeyini vermeye çalışan isimlere yönelmeliyiz. Ayrıca 15 oyuncunun sözleşmesinin bitmesi şans. Rahat hareket etmemizi sağlar.”

Yeni dönemde takımın hedeflerinden de bahseden siyah-beyazlıların teknik patronu, “Beşiktaş hep yarışın içinde olan kulüp. Biz yeniden mutlu son yaşamak için buradayız. Bizim vizyonumuz elbette Avrupa. Sonuna kadar kovalayacağız. Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Ligi 5. bitirsek gidebiliriz. Trabzon kupayı da alırsa yine orada oluruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa yenilgisiyle hayal kırıklığı yaşadığını vurgulayan Fransız teknik adam, “Aklımızdan geçmeyen bir sonuçtu. Kendi hatalarımız yüzünden yenildik” dedi.

‘Batshuayi daha fazlasını atmalıydı’

Valerien Ismael, bu sezon en çok eleştirilen isimler olan Batshuayi ve Kenan Karaman konusunda da açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam şu ifadeleri kullandı:

“Batshuayi kaliteli bir isim. Ancak attığı goller kalitesiyle aynı oranda değil. Kesinlikle çok daha fazlasını atmalıydı. Kenan’ı da Almanya’dan tanıyorum. Milli takıma kadar yükseldi. İyi de çalışıyor. Ama o da istenilen seviyede değil. Yeni sezonda bu dönemin üstüne çıkması gerekiyor.”

FC Bayern’de üst üste 10'uncu şampiyonluk