Beşiktaş Beşiktaş'ta yeni transfere talip çıktı! Premier Lig ekibinin radarında

Beşiktaş'ta yeni transfere talip çıktı! Premier Lig ekibinin radarında

02.04.2024 - 08:00 | Son Güncellenme:

Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında.

Beşiktaşta yeni transfere talip çıktı Premier Lig ekibinin radarında

Beşiktaş'ta bu sezon hedef Türkiye Kupası'nı kazanmak ve ligi ilk 3 sırada tamamlayabilmek. Siyah-beyazlılar yeni sezonda kabukl değişimine gidecek. Birçok oyuncu ile yollar ayrılacak ve yeni transferlerle takım güçlendirilecek. Bı doğrultuda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı yıldız oyuncuya İngilizler talip oldu.

Haberin Devamı

EN BÜYÜK HEDEF KUPA

Süper Lig’de üçüncülük, Türkiye Kupası’nda ise şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ı yoğun bir fikstür bekliyor. 4 Nisan’dan itibaren birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak olan Fernando Santos ve öğrencileri, 8 Mayıs’a kadar iki kulvarda tam 7 maç yapacak.

Siyah-Beyazlı ekibin Süper Lig’deki Başakşehir, Samsunspor, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Rize sınavları, ligdeki üçüncülük hedefi adına belirleyici olacak. Türkiye Kupası yarı finalindeki Ankaragücü karşılaşmaları ise lig tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Beşiktaş için en kritik maçlar olarak dikkati çekiyor.

Beşiktaşta yeni transfere talip çıktı Premier Lig ekibinin radarında

YILDIZLARA YOĞUN İLGİ VAR

Kartal, hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nda fire vermek istemiyor. Ancak bu süreçte de gelecek sezon planlamaları devam ediyor. Transfer çalışmaları sürerken Siyah-Beyazlılar'ın yıldızlarına da yoğun ilgi var. Beşiktaş’ın sezon başında CSKA Moskova’dan 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Bakhtiyor Zaynutdinov’a Rusya’dan birkaç takımdan teklif geldi.

Haberin Devamı

4-5 MİLYON EURO...

Kazakistan Milli Takımı’nda forma giyen 25 yaşındaki oyuncuya teklif yapan takımlar arasında Spartak Moskova ve Krasnodar da yer alıyor. Beşiktaş, Zaynutdinov için 4-5 milyon Euro arasında bir fiyat belirlemiş durumda.

Şu an için gelen teklifler 2-2.5 milyon Euro arasında. Siyah-Beyazlılar, Kazak oyuncu gelecek sezondan itibaren yabancı oyuncu sayılacağı için takımda tutma fikrine sıcak bakmıyor.

Beşiktaşta yeni transfere talip çıktı Premier Lig ekibinin radarında

REBİC'E VERONA TALİP

Büyük beklentilerle Beşiktaş’a transfer olan Ante Rebic, performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Siyah-Beyazlılar’ın gelecek sezon yola devam etmek istemediği Hırvat yıldıza, İtalya’dan Hellas Verona’nın yakın takip yaptığı ortaya çıktı. Rebic’in, Verona’nın ligde kalmayı garantilemesi halinde, görüşme yapabileceklerini menaceri aracılığıyla ilettiği öğrenildi. Beşiktaş, 2.5 milyon Euro garanti ücret kazanan futbolcuyu ilk etapta satmak istiyor.

Ante Rebic, bu sezon forma bulduğu 23 maçta 1 gol attı ve 5 asist yaptı.

Beşiktaşta yeni transfere talip çıktı Premier Lig ekibinin radarında

ERNEST MUCI'YE SÜRPRİZ TALİP

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın, ara transfer döneminde Polonya Ligi takımı Legia Varşova’dan 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek 3.5 yıllık sözleşme imzalattığı Ernest Muci’ye sürpriz bir takımın talip olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın gözde ismi Ernest Muci’nin, Aston Villa’nın radarında olduğu bildirildi.

Devre arasında 10 milyon Euro’ya transfer edilen Arnavut futbolcuyu Konferans Ligi eşleşmesinden bu yana takip eden İngiliz ekibinin sezon sonu için teklif hazırlığında olduğu ifade edildi.

Beşiktaşta yeni transfere talip çıktı Premier Lig ekibinin radarında

Yazarlar