Beşiktaş Beşiktaş'taki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu! Şenol Güneş'ten çok konuşulacak transfer tavsiyesi

Beşiktaş'taki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu! Şenol Güneş'ten çok konuşulacak transfer tavsiyesi

08.08.2023 - 15:41 | Son Güncellenme:

Kadrosunu Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Jean Onana ve Ante Rebic ile güçlendiren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlıların transfer gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Sarıdağ, Beşiktaş'ın peşinden koştuğu yıldız ismi açıklarken Anderson Talsica konusunda yaşananları anlattı.

Beşiktaştaki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu Şenol Güneşten çok konuşulacak transfer tavsiyesi

Yaz transfer döneminde Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Jean Onana ve Ante Rebic'i transfer eden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Alex Oxlade-Chamberlain'i transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a davet eden Beşiktaş'ın gündemini Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de değerlendirdi. Sarıdağ, siyah-beyazlıların gündeminde yer alan ismi açıkladı ve Talisca konusunda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"BEŞİKTAŞ'IN İŞİ KOLAY DEĞİL AMA BİR AVANTAJI VAR"

"Beşiktaş'ı çok zor bir maç bekliyor. Aslında ilk maçın deplasmanda olması bir avantaj. Bakü'nün kendi sahasında avantajlı bir sonuç alması lazım. Vodafone Park'ta işleri kolay olmayacak onlar da bunun farkında. Kendi sahalarında risk alaaklar. Takımda eksikler varken bu maç kolay olmayacaktır diye düşünüyorum. İlk maçın deplasmanda olması bir avantaj. Rakip bir skor avantajı yakalamak isteyecektir. Bütün kulüpler risk aldı. Galatasaray risk aldı. İlk maçtaki kadrosu zaten çok rahat geçebilecek bir kadroydu. Rakibin ritim bulması işlerini zorlaştırdı. Şampiyonlar Ligi kulvarına kapıyı tekmeleyerek giremedi. Beşiktaş'ın en azından transferleri yok diyorsun ama yine de mental olarak daha hazırdı. En hazır takım Adana Demirspor... Beşiktaş'ın işi kolay değil ama bir avantajı var ilk maçı deplasmanda oynaması."

Haberin Devamı

Beşiktaştaki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu Şenol Güneşten çok konuşulacak transfer tavsiyesi

"MULEKA BU TURDA DA GOL ATARSA BIRAKMAZLAR"

"Şenol Güneş bence ilk turdaki kadroyu çıkartır. Masuaku cezalı. Onun yerine Umut oynar. Umut, Azerbaycan'daki bir hazırlık maçında çok iyi oynamıştı. Oraya başka birini devşirmez. Risk almaz diye düşünüyorum. Hemen hemen aynı kadro olur diye düşünüyorum. Amartey, Rebic gibi isimler sonradan dahil edilebilir. Muleka bu turda da gol atsın artık bırakmazlar. Teklif geldi diyorlar ama rakamı görmek lazım. Çok astronomik bir teklif olmadıkça bırakacaklarını sanmıyorum. İş yapıyorsa, yükseliyorsa ve Aboubakar'ın yükünü hafifletiyorsa takımda kalır."

Beşiktaştaki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu Şenol Güneşten çok konuşulacak transfer tavsiyesi

BEŞİKTAŞ'TA TALISCA GERÇEKLERİ! GÜNEŞ'TEN TRANSFER TAVSİYESİ

"Bakhtiyar ismi gündemde görüşmeler var. Suat Serdar da gündemdeydi. Bakhtiyar mavi kartlı bir oyuncu birçok mevkide oynayabiliyor. Semih ve Demir Ege Tıknaz'ı takımda tutacaklarını düşünüyorum. Transferlere gelecek olursa. Şu anda tüm transfer planlamaları Talisca'ya bağlı. Şenol hocanın böyle konuşmasından yönetimin haberi var mıdır yok mudur? Şenol hoca durup dururken başkanı taraftarın önüne neden atsın? Ekonominin kaldıramadığı bir durumu neden yönetimin kucağına atsın? Başkanın haberi yoksa gidip hocaya 'Sen ne yaptın?' der. Neler oluyor? Bütçeyi Talisca'ya mı ayırdılar. Talisca havayı değiştirebilecek bir isim. Hoca Talisca'nın yan mevkilerinin olduğunu söyledi. Frikik atan oyuncu yok Beşiktaş'ta... Bana Talisca'yı alırsan Pepe ve Chamberlain'i almana gerek yok diyor hoca..."

Haberin Devamı

Beşiktaştaki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu Şenol Güneşten çok konuşulacak transfer tavsiyesi

"TALISCA'NIN AÇIKLAMASINDA SİTEM VAR"

"Chamberlain normalde dün gelecekti ama uçağı iptal olmuş. Bugün saat 16.30'da İstanbul'da olması bekleniyor. Bu transfer henüz sonuçlanmadı. İstanbul'da bir görüşme olacak. Islak imza yok. Pepe'de başka takımlar devrede. Hertha Berlin'de forma giyen Dodi Lukebakio hocanın listesinde ilk sıralarda. Şenol hoca 'Talisca gelirse hiçbirini almayın' dedi. Al-Nassr kulübünün teknik direktörü bugün Aboubakar ile görüşme yaptığını açıklasa Aboubakar evden çıkamaz. Talisca da bunu önlemek amacıyla açıklama yaptı. Transferde hiçbir şey görüldüğü gibi değildir. Transfer kaygan bir zemindir. Bu açıklamanın resmiyeti var ama perde arkası başka. Talisca'nun bu açıklaması 'Hocam seninle konuştum ama git basına mı söyle dedim' sitemi de olabilir."

Haberin Devamı

Beşiktaştaki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu Şenol Güneşten çok konuşulacak transfer tavsiyesi

"SERGEN YALÇIN HASIC İÇİN 'ÇOK YETENEKLİ' DEMİŞTİ"

"Sergen Yalçın bir gün bana  "İlla oynatılsın diye her genç oynatılmaz' dedi. O dönemde genç oyuncu oynatılmas yönünde bir baskı vardı. Bunu yavaş yavaş yapmıştı. Ersin ve Rıdvan'ı böyle hazırladı. Sergen Yalçın, Hasic için "Oynatırım. Yaşına başına bakmam çünkü yetenekli" ifadelerini kullanmıştı. Önce Hasic'in bir yerlerde sürekli oynaması lazım. Oynadıkça vücudu oturur sakatlık problemini aşar."

"CENK TOSUN'UN YERİNDE BAŞKA BİRİ OLSAYDI AYRILMIŞTI"

"Cenk Tosun hiç sesini çıkarmıyor ama bence Türk futbol tarihinin en çok bonservis getirisi getiren futbolcunun Montero'dan fazla alması gerkeiyor. Bu oyuncu senin kaptanın. Ben Cenk Tosun'un yerinde olsam çoktan gitmiştim. Başkası olsa çoktan gitmişti. Necip ve Cenk Tosun, Metin-Ali-Feyyaz döneminin oyuncuları gibiler. Rıza, Gökhan, Feyyaz, Metin, Ali, Şenol gibi bayrak oyuncular."

Haberin Devamı

Beşiktaştaki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu Şenol Güneşten çok konuşulacak transfer tavsiyesi

"HOCA GHEZZAL İÇİN BÜYÜK KONUŞMADI"

"Ghezzal konusunda hoca umutlu konuştu ama çok da büyük konuşmadı. Bir hafta sonra dönüyor. Kademeli olarak Ghezzal'ı oynatacak. Ghezzal sorusu sorulduğunda hocanın vücut dili enteresandı."

"KEREM DEMİRBAY YILIN TRANSFERİ"

"Galatasaray'ın Kerem Demirbay'ı alması yılın transferi. Kadroya esneklik katan ve kreatif bir oyuncu olarak Kerem Demirbay yılın transferi oluyor. Teknik-taktik ve yetenekten bahsetmiyorum. Galatasaray'ın kadrosu ateş gibiyse benzini de Kerem Demirbay'dır."

"YAPILAN TRANSFER SONRASI BİR TAKIMI ŞAMPİYON İLAN EDENLERLE FUTBOL KONUŞMAM"

"Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluktur tabii ki ve Avrupa'da çeyrek final veya yarı final görmeli. Sergen Yalçın bedava gelen N'Sakala, Fatih Aksoy takasıyla gelen Welinton ve kaleci bulamadıkları için Ersin'le yola devam etti ve şampiyon oldu. Sezon sonunda yaptıkları transferlerle rakiplerine çalım attım diyenler kendi kalelerine gol atabilirler. Bir takımı yaptığı transferlerle şampiyon ilan edenlerle futbol konuşmam."