Beşiktaş Beşiktaş'tan Elneny harekatı! Yıldız isim yeşil ışık yaktı

Beşiktaş'tan Elneny harekatı! Yıldız isim yeşil ışık yaktı

21.12.2022 - 09:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dört koldan operasyon yöneten Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu sonrasında harekete geçmişti. Yıldız oyuncu için düğmeye basan Kara Kartal'a başarılı futbolcu yeşil ışığı yaktı.

Beşiktaştan Elneny harekatı Yıldız isim yeşil ışık yaktı

Beşiktaş, ara transfer döneminde bir kadro değişimine hazırlanıyor. Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği isim için girişimlerini hızlandırmış durumda.

Haberin Devamı

Kara Kartal'da 2019-20 sezonunda kiralık olarak forma giyen Muhammed Elneny, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in talebi sonrasında tekrar Siyah-Beyazlılar'ın radarına girmişti. 30 yaşındaki futbolcu için çalışmalarda bulunan yönetim sezon sonunda İngiliz ekibiyle kontratı bitecek oyuncuyu devre arasında Kartal yapabilmek için düğmeye basmıştı.

Bu doğrultuda Mısırlı yıldızın menajeriyle de temas kuran idareciler olumlu geri dönüş aldı. Arsenal'de forma yarışında geri kalan Elneny, Türkiye'ye dönmeye ve yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymeye olumlu bakıyor.

Arsenal'le sezon sonunda sona erecek olan kontratını uzatmama kararı alan Elneny kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeye hazır. Arsenal'in de sözleşme yenilememe kararı aldığı tecrübeli oyuncuyu devre arasında göndermeye sıcak bakabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a ek olarak yıldız oyuncuya hem Premier Lig hem de Serie A'dan talipler olduğu öğrenildi. Türkiye'de görev yaptığı kısa sürede Siyah-Beyazlı taraftarların beğenisini kazanan başarılı oyuncu, Türkiye'den güzel duygularla ayrılmıştı.

Yazarlar