Beşiktaş Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 4 yeni transfer imzaladı

Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 4 yeni transfer imzaladı

11.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kartal’ın ara transferde renklerine bağladığı Ernest Muci, Al-Musrati, Joe Warrall ve Jonas Svensson medya önünde sözleşme imzaladı. Büyük umutlarla kadroya dahil edilen yıldız oyuncular, siyah-beyazlı takımın hedeflerine ulaşması için sahada savaşacaklarını aktardı.

Beşiktaştan gövde gösterisi 4 yeni transfer imzaladı

Beşiktaş’ın ara transferde kadrosuna kattığı Ernest Muci, Al-Musrati, Joe Warrall ve Jonas Svensson, Başkan Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in de yer aldığı Tüpraş Stadı’nda düzenlenen törende sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Sırayla sahneye çıkan yıldız oyuncular şu ifadeleri kullandı:

ERNEST MUCİ: Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, gururluyum ve çok heyecanlıyım. Taraftarafımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Hocamızla ve takım arkadaşlarımla tanıştım. Çok güzel karşılandım. Takımla ilk antrenmanıma çıktım ve oynamaya hazırım. Oynamam konusunda kararı hocamız verecek.

AL-MUSRATİ: Beşiktaş’ın büyük bir geçmişi var. Burada olduğum için çok mutluyum. Başkanımız başta olmak üzere beni buraya getiren herkese çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş ve taraftarımız için sahada her şeyimi vereceğim.

JOE WORRALL: Sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum. Tutkulu taraftarımızın önünde oynayacak olmanın heyecanı içindeyim. Transferde karar vermek benim için çok kolay oldu. Sezonun kalanında takımın başarısı için lider olmaya çalışacağım. Beşiktaş tanınan bir kulüp. Her şeyimle Beşiktaş’a uygun olduğumu düşünüyorum. Hatta bu transferi cennette gerçekleşen bir evliliğe benzetiyorum.

Haberin Devamı

JONAS SVENSSON: Yaklaşık 1 ay önce takıma katıldım ve Beşiktaş’ta olduğum için çok mutluyum. İnşallah her şey çok güzel olacak. Başkanımıza, hocamıza ve Samet hocaya teşekkür ediyorum.

Adana Demirspor’da 2,5 sezon forma giydikten sonra Beşiktaş’a gelen Norveçli sağ bek Svenson törende Türkçe konuştu. Başkan Arat, “Svensson herkese örnek olsun” dedi.

SEMİH VE EMİR DE SAHNEDE

Sözleşmesi geçtiğimiz günlerde 2028’e kadar uzatılan Beşiktaş’ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy da törende yer aldı.

Başkan Arat’ın yakın ilgi gösterdiği yıldız futbolcu, “10 yaşında Fulya’nın kapısından girdim. Hayallerimi yaşıyorum. Dünyanın en güzel ve en büyük kulübünde oynuyorum. Her zaman elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorum. Başkanımıza ve hocalarıma çok teşekkür ederim. Uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istiyorum. Bu formayı giymek büyük bir gurur ve onur” ifadelerini kullandı.

Semih gibi sözleşmesi 2028’e uzatılan U-19 takımı kalecisi Emir Yaşar da törende hazır bulundu. Yetenekli eldiven, “Çok mutlu ve gururluyum. Başkanımıza ve Samet hocaya teşekkür ediyorum. Beşiktaş’a layık bir futbolcu olmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

YAĞIZ KARABULUT SÜRPRİZİ

Bandırmapor’dan geleceğe yatırım olarak akademiye transfer edilen 10 yaşındaki Yağız Karabulut sürpriz şekilde törende yer aldı. Büyük umut bağlanan minik krampon, “Başkanımıza ve Samet hocama teşekkür ederim. Quaresma ve Semih ağabeyi çok beğeniyorum” diye konuştu.

AYBABA: ÖNCE BEN ANLADIM

Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba, “Semih’in ne kadar değerli olduğunu önce ben anladım, sonra herkes anladı. Mukavelesinde çıkışla ilgili bir madde yok. İngilizce dersleri almaya başladı. Giyim ve imaj konusunda da destek veriyoruz. Genç kalecimiz Emir Yaşar’la da sözleşme yaptık. Semih’le atanı bulmuştuk, tutanı da bulduk” dedi. Başkan Arat ise genç golcüyle ilgili şunları söyledi: “Semih’le gurur duyuyoruz. Santos, Semih’in yerine kimseyi istemedi. Karakter her şeyden önemlidir. Sakın değişme Semih. Sen de bir Beşiktaş efsanesi olacaksın. İnşallah Avrupa Şampiyonası’nda seni gururla izleyeceğiz ve inşallah seneye şampiyon olacağız. Allah seni nazardan korusun.”

Haberin Devamı

"SANTOS'UN EN ÇOK İSTEDİĞİ OYUNCULAR"

Başkan Hasan Arat, Ernest Muci ve Al-Musrati’nin ara transferde Teknik Direktör Fernando Santos’un en çok istediği isimler olduğunu söyledi. Muci’nin yoğun çalışmalar sonunda gerçekleşen transferi sırasında Polonya Cumhurbaşkanı’ndan destek aldıklarını aktaran Arat, Al-Musrati’yi kadroya dahil etmek için de büyük çaba harcadıklarını dile getirdi.

Başkan Arat, “Muci transferi çok zor oldu. Legia Varşova Başkanı ve Polonya Cumhurbaşkanı ricamızı kırmadılar. Menajeri transferin çok zor olduğunu ifade etmişti ama çok çalıştık. Santos hocamız 80’e yakın oyuncu arasından iki oyuncu istedi. Bugün o iki oyuncu burada. Santos ve Samet hocalarımız Muci’yi çok istiyordu. Onun boynundaki kartal dövmesi hayattır, kaderin bir cilvesidir. Al Musrati ise hamile eşini bırarak Beşiktaş’a geldi. Santos ve Samet hocamızın transferdeki bir numarasıydı. Herkes istedi, Beşiktaş’a gelmez dediler. Biz geleceğini söyledik. Gelmek istediğini öğrenince tüm kanalları açarak transferi bitirdik. Al-Musrati’nin menajeri yok. Kendisi bizimle direkt konuştu. Kaan Şakul’la onunla doğrudan görüştü ve transferi bitirdik” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Joe Worrall ve Svensson transferlerini de değerlendiren Arat, “Worral çok karakterli ve lider bir oyuncu. Son gün büyük bir teklif aldı ancak kabul etmeyerek Beşiktaş’a geldi. Svensson da güçlü ve karakterli bir oyuncu. Sakatlığını atlatarak en kısa sürede takıma dönecek” yorumunu yaptı.

Yazarlar